рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes A klasa (2001-2004) 5 vrata, duga verzija – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10748 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (2001-2004) 5 VRATA, DUGA VERZIJA – CAM LOGICO 41005

Krovni nosači – Vaš tokom vožnje!

Krovni nosači za bezbrižno putovanje

Uverite se sami zašto su Cam Logico krovni nosači idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili izuzetnu sigurnost i stabilnost.

Bez obzira na to da li vam je potrebna dodatna podrška za krovni kofer, ski nosače ili nosače bicikla, Cam Logico ima rešenje za vas. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.

Krovni nosači za Mercedes A klasu

Cam Logico 41005 krovni nosači savršeno odgovaraju Mercedes A klasi 5 vrata, dugoj verziji proizvedenoj od 2001. do 2004. godine. Ovi nosači su posebno dizajnirani za ovaj model vozila, pružajući precizno prianjanje i sigurnost tokom putovanja.

Glavne karakteristike Cam Logico 41005 krovnih nosača:

  • Čelična konstrukcija: Cam Logico 41005 krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost.
  • Crno obojeni: Estetski privlačni, crno obojeni krovni nosači pružaju elegantan izgled i harmoniziraju sa izgledom vašeg vozila.
  • Kompletan set: Cam Logico 41005 dolazi kao kompletna jedinica spremna za montažu. Ne morate brinuti o pojedinačnoj nabavci delova – sve što vam je potrebno, nalazi se u ovom setu.
  • Visoka nosivost: Cam Logico 41005 krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete sve neophodne predmete na vašem putovanju.
  • Veliki izbor veličina: U zavisnosti od vaših potreba, možete izabrati između tri različite dužine šipki – 112cm, 130cm ili 150cm. Izaberite duljinu koja najbolje odgovara vašem vozilu i vašim teretnim potrebama.
  • Visoka otpornost na UV zrake: Crni plastični omotač koji pokriva šipke nosača je izuzetno otporan na UV zrake. To znači da ćete moći da koristite ove nosače dugoročno, čak i uz izloženost suncu.

Specifikacije

  • Maksimalna nosivost: 50kg
  • Materijal: Čelik
  • Veličina šipke: 40x25mm
  • Debljina šipke: 1.2mm

Prednosti Cam Logico 41005 krovnih nosača

  • Sigurnost i stabilnost: Uverite se da je vaš teret čvrsto i sigurno postavljen na krovu vašeg vozila kako biste izbegli neprijatna iznenađenja tokom putovanja.
  • Estetski izgled: Crno obojeni krovni nosači pružaju elegantan i modern izgled koji se lako uklapa sa izgledom vašeg vozila.
  • Funkcionalnost: Bilo da putujete sa porodicom na odmor ili sa prijateljima na skijanje, Cam Logico 41005 krovni nosači pružaju vam mogućnost prenosa svih potrebnih stvari na vašem putovanju.

Naručite vaše Cam Logico 41005 krovne nosače odmah!

Sada kada znate sve prednosti koje vam pružaju Cam Logico 41005 krovni nosači za Mercedes A klasu, nema razloga da ne unapredite vaše putovanje. Posetite OXO MARKET i poručite svoj set krovnih nosača odmah.

Dašak iskustva

U mom iskustvu sa krovnim nosačima, Cam Logico 41005 se izdvaja kao visokokvalitetno rešenje koje pruža sigurnost, stabilnost i estetski izgled. Tokom testiranja ovog proizvoda, pronašao sam da je jednostavan za montažu i pruža pouzdanu podršku za sve moje teretne potrebe.

Ovi krovni nosači su mi olakšali prevoz svih mojih dodatnih tereta tokom putovanja, bilo da je to krovni kofer za porodični odmor ili nosači za bicikle za vikend avanture. Uvek mogu da se oslonim na Cam Logico 41005 krovne nosače da sigurno drže sve na svom mestu, omogućujući mi miran i bezbrižan put.

Ne morate mi verovati na reč – isprobajte Cam Logico 41005 krovne nosače i uverite se sami u njihovu kvalitetu i funkcionalnost!

Prednosti:

  • Snažna i sigurna podrška za sve vaše teretne potrebe
  • Elegantan izgled koji se uklapa sa izgledom vašeg vozila
  • Jednostavna montaža i pouzdana podrška

Sada je pravo vreme da poboljšate vaše putovanje – poručite Cam Logico 41005 krovne nosače i obezbedite siguran i funkcionalan prevoz vaših tereta na vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja