рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes 320 W124 Karavan (1992-1996), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13170 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES 320 W124 KARAVAN (1992-1996), CELIČNE SIPE – NORDRIVE SNAPFIT 1

SPECIFIKACIJA

 • Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu
 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
 • Poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla
 • Namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

OPIS

Krovni nosači Mercedes 320 W124 Karavan su odlično rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom prevoza tereta.

Set krovnih nosača Nordrive SnapFit 1, koji vam predstavljamo, je kompletan set koji je spreman za ugradnju. Uz ovaj set, možete lako montirati krovne nosače na vaš vozilo i biti spremni za putovanje u svega nekoliko koraka.

Posebna prednost ovih krovni nosača je što su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu, možete pronaći odgovarajuće krovne nosače za vaše vozilo.

Ono što je takođe važno napomenuti je da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli sve stroge bezbednosne i kvalitetske testove i da su dizajnirani da pruže pouzdanost i sigurnost tokom vožnje.

Krovni nosači Mercedes 320 W124 Karavan su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Zahvaljujući ovim nosačima, možete prevoziti sve što vam je potrebno na siguran i efikasan način.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre nego što se odlučite za kupovinu, proverite da li vaše vozilo ispunjava ovaj uslov.

Kada se radi o instalaciji, teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika omogućavaju vam lako prilagođavanje nosača na šine koje ima vaše vozilo. Šipke se mogu podešavati u rasponu od 80cm do 111cm, tako da možete precizno prilagoditi nosače vašim potrebama.

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje nosača na krovne šine. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovnih šina prilikom montaže.

Sigurnost je takođe na visokom nivou, jer krovne šape poseduju bezbednosne brave koje obezbeđuju dodatnu stabilnost i sprečavaju neželjeno pomeranje nosača tokom vožnje.

Pre upotrebe, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste se uverili da sve radite pravilno. Takođe, proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni i bez oštećenja.

Vašu sigurnost uvek stavljamo na prvo mesto, zato vas molimo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava koja su priložena uz nosače.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste pronašli dodatne informacije i tehničke detalje. Na našem online shopu možete pronaći kompletnu ponudu krovnih nosača i odabrati najbolji model za svoje vozilo.

Naručivanje je jednostavno i sigurno, a naš tim stoji vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i pitanja koje imate.

PREDNOSTI

 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • GS-TÜV sertifikat za pouzdanost i sigurnost
 • Teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje nosača širini vozila
 • Čelični pojas i EPDM guma za prianjanje i zaštitu krovnih šina
 • Bezbednosne brave za dodatnu stabilnost i sigurnost
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Mogućnost prevoza krovnih kofera, ski nosača, i nosača za bicikla

NARUČITE SADA i obezbedite siguran i pouzdan sistem za prevoz tereta na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja