рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes 190 (1982-1993) 4 vrata – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12891 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES 190 (1982-1993) 4 VRATA – CAM DRIVER 5015

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači su isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila – sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili sa standardnim uzdužnim šinama.

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Upotrebom ovih nosača, možete efikasno iskoristiti prostor na svom vozilu i lako prevoziti sve što vam je potrebno.

SPECIFIKACIJE

  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm (za određene modele automobila dostupna i 120cm)

Pogledajte kompletnu ponudu naše linije krovnih nosača i pronađite idealan model za vaše potrebe.

PREDNOSTI

  • Bezbednost: Krovni nosači Cam Driver su napravljeni od kvalitetnog materijala, što garantuje sigurnost prilikom prevoza vašeg tereta. Možete biti sigurni da će vaše stvari ostati čvrsto pričvršćene tokom vožnje.
  • Praktičnost: Uz krovne nosače, možete lako i jednostavno prevoziti sve vrste tereta – od kofera i bicikala do skija. Nema potrebe za korišćenjem unutrašnjeg prostora vozila ili ograničavanjem broja putnika. Ovi nosači vam pružaju dodatnu fleksibilnost i udobnost.
  • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez potrebe za dodatnim alatima ili složenim postupkom. Uputstvo za montažu je priloženo kako biste se lako snašli.

AKCIJA!

Sada je pravo vreme da obezbedite svoje vozilo ovim vrhunskim krovnim nosačima. Uverite se u njihovu izdržljivost i praktičnost i iskoristite prostor na vašem vozilu na najbolji mogući način.

Isporuka je brza i pouzdana, tako da ne morate čekati da krenete na svoju sledeću avanturu. Naručite krovne nosače Mercedes 190 (1982-1993) 4 vrata – Cam Driver 5015 danas i uživajte u većoj slobodi prevoza!

Primetime Auto Parts ne garantuje tačnost ili potpunost informacija u ovom opisu proizvoda i ne snosi odgovornost za eventualne greške u opisu ili neodgovarajuće specifikacije proizvoda.

PREDNOSTI

  • Bezbednost
  • Praktičnost
  • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja