рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda Premacy (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13168 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA PREMACY (1999-2005), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

SPECIFIKACIJE

 • Idealan za potrebe prevoza na vašem vozilu
 • Napravljen od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Neophodan za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla
 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
 • Dizajniran za šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Čelični pojas za savršeno prianjanje i zaštitu od ogrebotina
 • Bezbednosne brave
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Upustva za montiranje i bezbednosna uputstva su dostupna

DETALJAN OPIS

Krovni nosači Mazda Premacy su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju stabilnost i sigurnost tokom putovanja. Bez obzira da li želite da prevezete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam omogućiti bezbedan transport.

Mazda Premacy (1999-2005) krovni nosači su deo Nordrive SnapFit 1 serije, koja je posebno dizajnirana za ovaj model vozila. Ovi nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu.

Krovni nosači Mazda Premacy (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 je kompletan set koji dolazi sa sve potrebne komponente za montažu. Set je dizajniran tako da se lako ugradi na vaše vozilo bez potrebe za dodatnim alatima ili modifikacijama.

Sama instalacija je jednostavna i traje samo nekoliko minuta. Uz uputstva za montiranje koja su priložena, možete bez problema sami montirati ove krovne nosače i spremni ste za putovanje.

Nordrive krovni nosači su posebno dizajnirani da pruže maksimalnu sigurnost i zaštitu prilikom prevoza tereta na vašem vozilu. Svaki nosač poseduje GS-TÜV sertifikat, što je dokaz da su tehnički ispravni i bezbedni za upotrebu.

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke su dizajnirane tako da se mogu lako prilagoditi šinama sa različitim rastojanjem, od 80cm do 111cm. Na krajevima šipki se nalaze krovne šape koje se montiraju na krovne šine. Ove krovne šape imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine, istovremeno štiteći ih od ogrebotina.

Da biste obezbedili dodatnu sigurnost, krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama. Ove brave će držati teret čvrsto na mestu tokom vožnje, bez bojazni da će se prevrnuti ili otpasti.

Napominjemo da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm. Takođe, maksimalna nosivost ovih nosača je 100kg.

Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog proizvoda, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva koja su priložena uz set. Ova uputstva će vam pružiti sve neophodne informacije o pravilnoj upotrebi i održavanju ovih nosača.

Molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava i preporuka proizvođača kako biste osigurali bezbednost sebe, putnika i tereta tokom vožnje.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u kako biste se dodatno informisali o karakteristikama i mogućnostima ovih krovnih nosača. Naša kompletna ponuda krovnih nosača vam takođe može pružiti dodatne opcije i izbore za vaše vozilo.

PREDNOSTI

 • Jednostavna i brza instalacija
 • Visokokvalitetni čelični materijal za sigurnost i dugotrajnost
 • Teleskopske šipke prilagodljive različitim šinama
 • Bezbednosne brave za maksimalnu stabilnost
 • GS-TÜV sertifikat za potvrđenu kvalitetu
 • Kompletan set sa svim potrebnim komponentama

ZA POUZDANU VOŽNJU I BEZBEDAN TRANSPORT – KUPITE KROVNE NOSAČE MAZDA PREMACY (1999-2005), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1 DANAS!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja