рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda MPV (2000-2006), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5855 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA MPV (2000-2006), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacija

 • Tip vozila: Mazda MPV (2000-2006)
 • Tip nosača: Aluminijumske šipke
 • Model: Nordrive RailPro M
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prikazuje se cena za kompletan set

Krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su kompletni set koji je spreman za montažu. Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

 • Navedena cena je za kompletan set koji uključuje aluminijumske šipke, krovne šape, T-profile, gumeni profili, krovne brave sa 3 ključa i uputstvo za montažu.

Lako montiranje i maksimalna sigurnost

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja. Ovi kanali omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove, uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava jednostavno navlačenje krovnih šapa na šipke.

 • Dobijate gumeni poklopci koji štite krajeve šipki, a uklanjaju se nakon montaže.

Krovne šape, koje su deo ovog seta, elegantnog su dizajna i izrađene od izuzetno izdržljive plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila uz pomoć hvatača. Šape su posebno dizajnirane kako bi pružile maksimalno prianjanje i sigurnost pri montaži na krovne šine.

 • Uz krovne šape dobijate bezbednosne brave sa 3 ključa.

Bezbednost je na prvom mestu

Da biste bezbedno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i proverite da li su svi delovi kompleta prisutni. Takođe, uvek se pridržavajte bezbednosnih uputstava koja su navedena.

 • Za sigurnu upotrebu, pažljivo pročitajte Uputstvo za Montiranje i Bezbednosno Uputstvo.

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Aluminijumske šipke i krovne šape omogućavaju brzu i laku montažu na vozilo.
 • Visoka nosivost: Ovi krovni nosači su dizajnirani da izdrže teške terete do 100kg, čineći ih idealnim za prevoz krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle.
 • Maksimalna sigurnost: Bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju dodatnu sigurnost i zaštitu vašeg tereta.

Spremni za akciju?

Ovi krovni nosači su savršen dodatak vašem vozilu ako vam je potrebno više prostora za prevoz tereta. Sa njima možete lako preneti sve što vam je potrebno za putovanje, bezbedno i bez brige.

Nordrive RailPro M krovni nosači su pouzdani, izdržljivi i funkcionalni. Uverio/la sam se u njihov kvalitet tokom svog iskustva i mogu sa sigurnošću da ih preporučim.

Uz ovaj set krovnih nosača, vaša vožnja će biti udobna, sigurna i bezbrižna. Ne dozvolite da vam nedostaje prostor, već se pobrinite za sve svoje potrebe prevoza uz pomoć Nordrive RailPro M krovnih nosača.

 • Nabavite svoj set Nordrive RailPro M krovnih nosača odmah i iskusite udobnost i sigurnost na putu!
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja