рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8535 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-7 5 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Udobnost i sigurnost na putu uz krovne nosače

Krovni nosači su neophodan dodatak za Vaše vozilo kako biste imali mogućnost prevoza dodatne opreme. Upravo zato Vam predstavljamo krovne nosače za Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo X Dark.

Kvalitetan i siguran izbor

Cruz krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i otpornim. Bezbednost je naša glavna briga, zato možete biti sigurni da su svi Cruz krovni nosači sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU organizacija.

Jednostavna montaža i prilagodljivost

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Uz set dolazi i uputstvo za montažu koje će Vam olakšati postupak. Takođe, imate mogućnost da poručite bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno obezbedili Vašu opremu.

Krovne šipke Cruz Airo X Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, koje pružaju ne samo sigurnost već i atraktivan izgled Vašem vozilu. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što Vam omogućava da bez brige prenosite veći teret.

Povećajte svoje putovanje sa prednostima krovne opreme

  1. Više prostora za sve Vaše aktivnosti – Kada putujete sa porodicom ili prijateljima, uvek Vam je potrebno više prostora za sve neophodne stvari. Sa krovnom opremom i nosačima, imaćete dovoljno prostora za kofere, bicikle ili skije, bez da žrtvujete prostor u unutrašnjosti vozila.

  2. Bezbednost prvog mesta – Krovni nosači Cruz Airo X Dark su prošli sve neophodne bezbednosne sertifikate i testove kako bi Vam pružili mir na putu. Možete biti sigurni da će Vaša oprema biti čvrsto i sigurno pričvršćena i da neće predstavljati opasnost ni za Vas ni za ostale vozače na putu.

  3. Estetski izgled koji ostavlja utisak – Ne samo da su Cruz Airo X Dark nosači visoko funkcionalni, već i dodaju atraktivan izgled Vašem vozilu. Sa elegancijom crne boje i aerodinamičnim dizajnom, Vaša Mazda CX-7 će izgledati moderno i sofisticirano.

Uverite se sami

U svom iskustvu sa korišćenjem ove opreme, pronašao sam da su Cruz krovni nosači izvanredni za svakodnevnu upotrebu. Uživao sam u bezbednosti koju pružaju, ali i u pogledu koji su doneli mom vozilu. Testiranje ovih nosača je bilo inspirativno i uverilo me da je ovo najbolji izbor za sve ljubitelje putovanja i dodatne opreme.

Pros:

  • Povećajte prostor za sve Vaše stvari
  • Bezbedni i sertifikovani nosači za sigurno putovanje
  • Estetski izgled koji dodaje sofisticirani izgled Vašem vozilu

CALL TO ACTION

Naručite krovne nosače Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark već danas i uverite se u neverovatnu funkcionalnost i izgled koji će oduševiti Vas i Vaše saputnike na svakom putovanju. Vaša oprema će biti sigurno i čvrsto pričvršćena, dok ćete Vi uživati u udobnosti i bezbednosti na putu. Kliknite ovde da poručite svoje krovne nosače i spremno krenite na sledeće putovanje.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja