рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-5 (II/KF) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8553 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-5 (II/KF) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača

Kompletan set krovnih nosača za Mazda CX-5 (II/KF) sa 5 vrata (model iz 2017. godine) dolazi u obliku aluminijumskih šipki. Ovi nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim.

Sertifikovani i sigurni

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani i ispunjavaju najviše standarde bezbednosti. Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo garantuje da su nosači prošli rigorozne testove i da su bezbedni za upotrebu.

Besplatna montaža

Vrhunska usluga je zagarantovana kada se odlučite za kupovinu krovnih nosača kod nas. Uz svaku kupovinu krovnih nosača za Mazda CX-5 (II/KF) sa 5 vrata, obezbeđena je besplatna montaža. Naši stručnjaci će obezbediti da nosači budu pravilno instalirani i sigurno pričvršćeni.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam da sigurno i pouzdano prenosite teret na krovu svog vozila. Bez obzira da li planirate putovanje ili avanturu na otvorenom, ovaj set krovnih nosača će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Jednostavna montaža

Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Montaža je brza i jednostavna, a sve što vam je potrebno je priloženo uputstvo za montažu. Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, iako one nisu neophodan deo za montažu.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke Cruz Airo T Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji. Njihov siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn će poboljšati izgled vašeg vozila. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju dobar koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku tokom vožnje.

Povećana nosivost

Dužina krovnih šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ovo znači da možete sigurno prenositi veći teret bez brige. Sa ovim krovnim nosačima možete montirati dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montaža je veoma jednostavna.

Krovni kit za sigurnu montažu

Krovni kit Cruz 935-813 je posebno dizajniran da se bezbedno pričvrsti krovnim nosačima na krov vašeg vozila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i pruža dodatnu sigurnost i stabilnost. Krovni kit jednostavno prati oblik i zahteve vašeg vozila.

Bezbednost je na prvom mestu

Pre upotrebe krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate pravila. Obezbedite sigurnost sebi i drugima tokom transporta tereta na krovu vozila.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

Na našem sajtu “OXO MARKET” možete pronaći bogatu ponudu krovnih nosača za različite modele vozila. Uverite se sami u kvalitet naših proizvoda i pronađite nosače koji odgovaraju upravo vašem vozilu.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža i besplatna profesionalna montaža
  • Sertifikovani i sigurni nosači
  • Izdržljive i atraktivne aerodinamične aluminijumske šipke
  • Povećana nosivost od 75kg
  • Bezbedan krovni kit za sigurnu montažu

Uzmite svoje putovanje na sledeći nivo sa krovnim nosačima za Mazda CX-5 (II/KF) 5 vrata (2017-). Ovi nosači će vam omogućiti da sigurno i pouzdano prenosite teret na krovu vašeg vozila. Njihov atraktivan dizajn će poboljšati izgled vašeg vozila, dok ćete vi imati mir i sigurnost tokom vožnje.

Poručite svoje krovnje nosače danas i iskusite sve prednosti koje pružaju!

Kliknite ovde da istražite našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja