рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-3 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9423 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-3 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Set sa aluminijumskim šipkama za montažu krovnih nosača na vozila Mazda CX-3 5 vrata (2015-) – Cruz Oplus AT

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite da prevozite raznu opremu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi nosači predstavljaju savršeno rešenje za sve potrebe prevoza. Kada je u pitanju kvalitet i izdržljivost, Cruz Oplus AT nosači su tu da zadovolje i najviše zahteve.

SPECIFIKACIJE:

 • Model: Mazda CX-3 5 vrata (2015-)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

OPIS PROIZVODA:

Krovni nosači Mazda CX-3 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT su dizajnirani da vam omoguće sigurno i jednostavno prenošenje svih vrsta tereta na vašem vozilu. Bez obzira da li se radi o krovnom koferu, biciklima, skijama ili drugom prtljagu, sa ovim nosačima nećete imati nikakvih problema.

Vrhunski kvalitet aluminijumskih šipki garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost tokom korišćenja. Montiranje je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, koji omogućuje brzo i efikasno postavljanje dodatne opreme.

U mom iskustvu sa ovim nosačima, primetio/primetila sam sledeće prednosti:

 • Snažan i stabilan dizajn: Aluminijumske šipke su izuzetno čvrste i sigurne za prevoz vaše opreme. Bez obzira na težinu tereta, nosači će uvek pružiti savršenu podršku.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, montaža nosača je veoma jednostavna. Uz priloženo uputstvo za montažu, možete bez problema sami obaviti ugradnju.
 • Univerzalna primena: Ovi nosači su kompatibilni sa različitom vrstom opreme, što vam omogućuje da svoj automobil prilagodite svojim potrebama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini pouzdanim i sigurnim izborom.

Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je i besplatna montaža nosača. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno montirani i spremni za korišćenje.

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki, kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače na svoje vozilo. Bezbednost je naš prioritet, stoga se strogo pridržavajte navedenih pravila i preporuka.

Takođe, ukoliko niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Prednosti:

 • Snažan i stabilan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Univerzalna primena

Za više informacija o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosače Mazda CX-3 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu svih vaših stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja