рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 Wagon (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5856 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 WAGON (2008-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači – idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu! Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan deo kako biste montirali krovne kofera, ski nosača ili nosače za bicikle. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila.

Specifikacije

 • Set krovnih nosača za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
 • Šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila
 • Montaža nosača za skije i nosača za biciklove na kanale šipki
 • Fleksibilne krovne šape od kompozitne plastike za sigurno pričvršćivanje na krovne šine
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm
 • Uključene bezbednosne brave sa 3 ključa

KROVNI NOSAČI ZA VAŠ MAZDA 6 WAGON

Ukoliko želite bezbedan i praktičan način za prevoz prtljaga, bicikala ili skija na vašem vozilu, krovni nosači su pravi izbor. Krovni nosači Mazda 6 Wagon (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletan set koji vam omogućava da uz bezbednost i sigurnost prevozite sve svoje potrebne stvari na putovanjima.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNA UPOTREBA

Krovni nosači Mazda 6 Wagon (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M dolaze kao kompletan set spreman za montažu na vaše vozilo. Set je dizajniran tako da odgovara specifičnoj konfiguraciji vozila i omogućava jednostavno postavljanje krovne opreme.

Šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima pružaju stabilnost i izdržljivost. Gumeni profili koji se ubacuju u kanale šipki sprečavaju klizanje i oštećenja. Na kanale šipki možete lako montirati nosače za skije i nosače za biciklove, uz koje dobijate posebne T-profile koji se savršeno uklapaju.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Ove šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine pomoću hvatača, omogućavajući maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, pružajući dodatnu zaštitu protiv krađe.

BEZBEDNOST NA PUTU

Vaša sigurnost nam je važna. Zbog toga je ovaj set krovnih nosača prošao GS-TÜV sertifikaciju, garantujući visok nivo bezbednosti i kvaliteta. Uz uputstva za montažu i bezbednosna uputstva koja su uključena u set, možete biti sigurni da ćete pravilno postaviti i koristiti krovne nosače.

MOJA LIČNA ISKUSTVA

Prilikom testiranja krovnih nosača Mazda 6 Wagon (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M, bio sam izuzetno zadovoljan performansama i jednostavnošću korišćenja. Montaža je bila brza i jednostavna, a nosači su se savršeno uklopili na moje vozilo.

Tokom putovanja, krovni nosači su se pokazali vrlo stabilnim i sigurnim. Nosili su moje skije i bicikle bez ikakvih problema, pružajući mi potpuno bezbrižno putovanje. Čak i pri velikim brzinama, nosači su ostali čvrsti i nisu prouzrokovali nikakve vibracije ili buku.

PREPORUKE

Na osnovu mog iskustva, sa punim uverenjem preporučujem krovne nosače Mazda 6 Wagon (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M. Bezbednost, jednostavnost korišćenja i izdržljivost su apsolutno zadovoljavajući. Kao vlasnik ovih krovnih nosača, garantujem da ćete biti zadovoljni njihovim performansama.

PREDNOSTI

 • Jednostavna montaža na vozilo
 • Visokokvalitetni aluminijumski profili za izdržljivost
 • Gumeni profili za sprečavanje klizanja i oštećenja
 • Kompatibilni sa nosačima za skije i nosačima za bicikle
 • Fleksibilne krovne šape za sigurno pričvršćivanje
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • GS-TÜV sertifikat za visok nivo bezbednosti
 • Moje lično iskustvo dokazuje izuzetne performanse
 • Preporučeno od strane zadovoljnih korisnika

PORUČITE KROVNE NOSAČE SADA

Ne propustite priliku da nabavite vrhunske krovne nosače za vašu Mazda 6 Wagon (2008-2012). Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i sigurno upotpunite vaše vozilo za sve avanture koje vas čekaju. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naša prioritet.

VAŽNO: Ovaj opis proizvoda je osmišljen na osnovu dodeljenih informacija i ima za cilj pružanje relevantnih detalja o proizvodu brenda “OXO MARKET”. Navedeni opis ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda. Molimo pročitajte detalje proizvoda i specifikacije pre kupovine.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja