рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8539 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (II/GH) SEDAN 4 VRATA (2008-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Praktično rešenje za prevoz

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju sigurnost i pouzdanost prilikom prenosa tereta.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu bezbednost i performanse. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnih nosača ima obezbeđenu besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo.

Neophodni za prevozni pribor

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, ne samo da ćete povećati kapacitet vašeg vozila za prevoz tereta, već ćete imati i sigurno mesto za skladištenje dodatne opreme.

Cruz Airo X Dark – Inovativan dizajn

Krovni nosači uključeni u ovaj set su dizajnirani za Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013). Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji donose atraktivan i ekskluzivan izgled vašem vozilu. Njihov siguran dizajn pruža izuzetnu snagu i otpornost.

Lako postavljanje

Ugradnja krovnih nosača je jednostavna i brza. Zahvaljujući jedinstvenom kanalu na gornjoj strani šipki, dodatna oprema se može lako postaviti i ukloniti.

Maksimalna sigurnost

Krovne šipke Airo X imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušivanje buke, što je čini idealnim izborom za udobnu vožnju.

Dužina i nosivost

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Bez obzira na to da li prevozite kofer, bicikle ili skije, ovi nosači će imati dovoljno prostora da sve sigurno prevezu.

Uključeni delovi i uputstva

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno kako biste ih pravilno montirali na vaše vozilo. Uz nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost nam je važna. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila. Ako imate dodatna pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne.

Kupovina uz povoljnosti

Krovni nosači za Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013) su dostupni po povoljnoj ceni. Pored toga, imate mogućnost besplatne montaže u našim prodavnicama. Ne propustite priliku da unapredite prevozni kapacitet svog vozila i obezbedite siguran prevoz tereta.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn u crnoj boji
  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • Jednostavna i brza montaža
  • Poboljšano prigušivanje buke
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Besplatna montaža u našim prodavnicama

Za poručivanje ili dodatne informacije, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Ne propustite priliku da unapredite svoje vozilo uz Cruz Airo X Dark krovne nosače. Spremite se za siguran i udoban prevoz tereta!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja