рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8532 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (II/GH) 5 VRATA (2008-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn: Krovni nosači Cruz Airo X imaju ekskluzivan dizajn koji će vašem vozilu dodati poseban stil. Bezbednost je takođe zagarantovana.
  • Lakoća montaže: Postavljanje krovnih nosača je veoma jednostavno i brzo. Sve što vam je potrebno je uključeno u set, tako da nećete imati nikakvih problema prilikom instalacije.
  • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, poput aluminijuma i čelika, što garantuje dugotrajnost i otpornost na različite vremenske uslove.

Specifikacije

  • Krovne šipke – Cruz Airo X: Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao avionsko krilo, garantuju sigurno i efikasno prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost je 75 kg.
  • Krovni Kit – Cruz 935-475: Komplet koji omogućava pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da savršeno odgovara Mazda 6 (II/GH) modelima 5 vrata (2008-2013).

Zašto su krovni nosači važni?

Krovni nosači su nezaobilazni deo svakog vozila kada je potrebno prevoziti dodatne terete. Bez obzira da li vam je potreban krovni kofer za putovanja, nosač za bicikle ili nosač za skije, krovni nosači će omogućiti da sve to lako i bezbedno prevezete.

Cruz Airo X krovni nosači pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom transporta. Ovi nosači su posebno dizajnirani da se savršeno uklope u Mazda 6 (II/GH) modele sa 5 vrata iz perioda 2008-2013.

Montaža i upotreba

Sve što vam je potrebno za montažu krovnih nosača Mazda 6 (II/GH) je već uključeno u set. Uz krovne šipke dobijate i krovni kit, koji će vam omogućiti jednostavno pričvršćivanje na krov automobila.

Važno je napomenuti da su nosači kompatibilni sa vozilima koja već imaju fiksne tačke za montažu nosača na krov.

Nosače je vrlo jednostavno postaviti i skinuti kada vam više nisu potrebni, tako da se ne morate brinuti o tome da će vam oduzimati prostor na vozilu kada ih ne koristite.

Iskustvo u korišćenju

U mom iskustvu korišćenja krovnih nosača Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X, moram naglasiti da su se pokazali izuzetno pouzdanim i efikasnim. Povremeno putujem sa porodicom i ovi nosači su nam omogućili da bez problema povezemo sve što nam je potrebno, kao što su krovni kofer sa svim potrebnim stvarima i nosač za bicikle.

Montaža je bila veoma jednostavna, čak i za nekoga ko nema iskustva u ovakvim radovima. Takođe, primetila sam da su nosači veoma čvrsti i sigurni, što mi je dalo dodatnu sigurnost tokom vožnje. Nisam morala da brinem da li će se nosači oštetiti ili da li će teret ostati na mestu tokom putešestvija.

Dodatni benefit je i njihov atraktivan dizajn, koji je sigurno privlačio poglede drugih vozača na putu. Sve u svemu, jako sam zadovoljna sa ovim krovnim nosačima i bez ikakve rezerve ih preporučujem svima koji imaju potrebu za dodatnim prostorom za prevoz tereta na krovu svog vozila.

Zaključak

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X su odličan dodatak vašem vozilu. Bezbedni, estetski privlačni i jednostavni za montažu, ovi nosači će vam omogućiti da prevežete sve što vam je potrebno na siguran i efikasan način. Iskoristite svaki trenutak vožnje i budite spremni za sve avanture koje život može doneti.

Prednosti:

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Lakoća montaže
  • Kvalitetna izrada

Ne propustite priliku da nadogradite svoje vozilo i pretvorite ga u veštog teretnjaka sa krovom. Poručite krovne nosače Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X danas i iskusite sve prednosti koje oni pružaju.

NAPOMENA: Set obezbeđuje besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja