рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (I/GG) Sedan 4 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8531 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (I/GG) SEDAN 4 VRATA (2002-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Uvod

Dobrodošli! Danas ćemo vam predstaviti fantastične krovne nosače za Mazda 6 (I/GG) Sedan 4 vrata (2002-2008). Ako vam je potreban praktičan i siguran način za prevoz različitih tereta na vašem vozilu, ovi krovni nosači su odličan izbor.

Napravljeni za Vaše potrebe

Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Pružaju izuzetnu sigurnost i izdržljivost, tako da se možete opustiti i biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom vožnje. Dizajnirani su da savršeno odgovaraju Mazda 6 (I/GG) Sedan modelu sa 4 vrata između 2002. i 2008. godine.

Sertifikovana kvaliteta

Jedna od stvari koju vam zaista treba napomenuti je da svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate za kvalitet, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate. To znači da možete biti sigurni da kupujete proizvod visokog kvaliteta koji je prošao sve kvalitetske standarde.

Besplatna montaža

Da biste vaše iskustvo kupovine učinili još boljim, nudimo vam besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Tako ćete moći da uštedite vreme i novac, jer nećete morati da se brinete o montaži sami. Naš stručni tim će se pobrinuti za sve.

Dodatna oprema za vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan deo kada želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. U našem asortimanu takođe možete pronaći bravice za zaključavanje nosača koje se mogu poručiti opciono. Ove bravice pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu vašeg tereta.

Prednosti

  • Izuzetna sigurnost: Kvalitetni materijali i sertifikati za kvalitet garantuju da su ovi krovni nosači izuzetno sigurni i pouzdani.
  • Praktičnost: Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Bez obzira da li želite da prenosite krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam olakšati život.
  • Ekskluzivan dizajn: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji daju vašem vozilu atraktivan izgled i ističu se na putu.

Poručite odmah!

Ne gubite vreme i poručite krovne nosače za Mazda 6 (I/GG) Sedan 4 vrata (2002-2008) odmah! Uz ove nosače, vaše putovanje će biti udobno i bez briga, jer ćete biti sigurni da je vaš teret čvrsto pričvršćen i da je bezbedan. Ne zaboravite da je ova ponuda i uz besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Navigacija

Ukoliko želite da pogledate kompletnu ponudu krovnih nosača ili da posetite zvaničnu stranicu ovog proizvoda, pronađite relevantne linkove ispod:

Zaključak

Uverili ste se da su krovni nosači za Mazda 6 (I/GG) Sedan 4 vrata (2002-2008) odličan izbor za vaše potrebe. Pružaju izuzetnu sigurnost, praktičnost i ekskluzivan dizajn. Ne oklevajte, poručite ih odmah i uživajte u udobnosti i bezbednosti tokom putovanja.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja