рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 5 (2005-2010), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14156 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 5 (2005-2010), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Kompletno rešenje za vaše prevozne potrebe

Krovni nosaci Mazda 5 su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađene od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set spremnih za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila, sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Napravljeni za višestruku upotrebu

Krovni nosaci Mazda 5 (2005-2010), celicne sipke – Nordrive Club M, su kompletan set koji vam je neophodan da biste postavili krovne nosace na svoje vozilo. Ovaj proizvod omogućava montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Njihova cena se odnosi na kompletni set potreban za montažu. Važno je napomenuti da su ovi nosaci dizajnirani isključivo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost i sigurnost

Krovne sipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom, otpornom na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su dizajnirani na način koji olakšava montažu krovnih sipki na krovne šape, jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve sipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montaže. Krovnim šapama je moguće podesiti visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala, kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Ovi krovni nosaci imaju maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati od 111 cm, dok je maksimalna nosivost 100 kg. Molimo vas da vodite računa o ovim specifikacijama kako biste osigurali sigurnu upotrebu. Ukoliko želite da koristite ove nosace, pažljivo pročitajte uputstva za montažu kako biste bili sigurni da imate sve potrebne delove iz kompleta.

Bezbednost na prvom mestu

Da biste osigurali sigurnu upotrebu ovih krovnih nosaca, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate navedenih pravila. Vaša sigurnost nam je prioritet.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od čelika sa PVC presvlakom
  • Lako montiranje na krovne šape
  • Podesive šape za prilagođavanje većini krovnih uzdužnih šina

Narucite krovne nosace Mazda 5, celicne sipke – Nordrive Club M i budite sigurni u kvalitet, sigurnost i pouzdanost svog vozila! Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam podršku pri odabiru najboljeg rešenja za vaše potrebe.

Naruci odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja