рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (III/BM) Sportsedan 4 vrata (2014-2019), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9454 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (III/BM) SPORTSEDAN 4 VRATA (2014-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Udobnost i Sigurnost Putovanja

Svaki putnik zaslužuje udobno putovanje

Ukoliko želite da obezbedite udobnost i sigurnost putovanja za sebe i svoje saputnike, krovni nosači su savršeno rešenje za vas. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači brenda Cruz Oplus AT će zadovoljiti sve vaše potrebe pri prevozu.

Sigurno i bezbedno prevozite svoje stvari

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, Cruz krovni nosači će stručno zadovoljiti vaše potrebe.

Sertifikovani za Vašu Bezbednost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u njihovu sigurnost i kvalitet. Vaša bezbednost nam je prioritet!

Specifikacije

  • Model: Krovni nosači Mazda 3 (III/BM) Sportsedan 4 vrata (2014-2019), alu šipke – Cruz Oplus AT
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 128cm

Montaža je Jednostavna

Set za montažu krovnih nosača sadrži sve što vam je potrebno. Uz set dolaze 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stopovi). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set navedenog proizvoda.

Dodatne Brave za Sigurnost

Ukoliko želite dodatnu sigurnost za vaše stvari, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. S obzirom da se bravice ne smatraju neophodnim delom za montažu krovnog nosača, odluka o njihovom korišćenju je prepuštena vama.

Krovnim Nosačima do Lakšeg Prevoza

Krovni nosači su neophodan deo prilikom montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz pomoć Cruz Oplus AT nosača, vaše putovanje će biti ne samo udobno, već i praktično.

Izdržljivost i Stabilnost

Aluminijumske krovne šipke, koje su sastavni deo ovog nosača, izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. One su dizajnirane da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Sve ovo omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Isporuka i Upustvo za Montažu

Set krovnih nosača se isporučuje kao komplet u skladu sa navedenim specifikacijama. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu kako biste osigurali ispravnu instalaciju.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je od velikog značaja za nas. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu, kao i bezbednosna uputstva koja se odnose na korišćenje nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne.

Obratite pažnju na detalje

Krovni nosači Mazda 3 (III/BM) Sportsedan 4 vrata (2014-2019), alu šipke – Cruz Oplus AT su proizvedeni u Španiji. Ovi nosači su dizajnirani kako bi vama pružili vrhunsko iskustvo tokom putovanja.

Zaključak

Sa Cruz Oplus AT krovnim nosačima, možete biti sigurni u stabilnost, bezbednost i udobnost vašeg putovanja. Njihova izdržljivost i visok kvalitet su ispitani i sertifikovani. Uz jednostavnu montažu i mogućnost dodatne sigurnosti bravicama, ovi nosači su odličan izbor za sve avanture na putu. Kupovinom ovog seta, dobijate kompletno rešenje za prevoz vaših stvari na krovu automobila.

Prednosti

  • Visok kvalitet materijala za sigurnost i izdržljivost
  • Jednostavna montaža za brzo postavljanje
  • Sertifikovani proizvod za vašu bezbednost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja