рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8563 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (I/BK) SEDAN 4 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA MAZDA 3 (I/BK) SEDAN 4 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

  • Atraktivan dizajn: Krovne šipke Airo Fix su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju ekskluzivan dizajn koji estetski odgovara novim modelima vozila. Sa svojim crnim bojama, ove šipke će zaista privući pažnju.
  • Lagan i izdržljiv: Aluminijumske šipke su optimalne težine, što ih čini izuzetno laganim za montažu i upotrebu. Ipak, ne dozvolite da njihova lakoća vas zavara, jer su ove šipke visokog kvaliteta i izuzetno izdržljive.
  • Odlična aerodinamika: Cruz Airo Fix Dark šipke su aerodinamično dizajnirane kao avionsko krilo. To znači da su šipke otporne na otpor vazduha, što smanjuje buku i prigušuje vibracije tokom vožnje.

KROVNI NOSAČI ZA VAŠ MAZDA 3 (I/BK) SEDAN 4 VRATA (2003-2009)

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi kvalitetni nosači su napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i dugotrajnim. Montaža nosača je veoma jednostavna, a set dolazi kompletno pripremljen za ugradnju.

Napomena: Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cene se odnose na kompletan set.

CERTIFIKATI ZA POTVRĐENU KVALITETU

Verujte u sigurnost i kvalitet ovih krovnih nosača, jer svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate:
GS-TÜV: Ovaj sertifikat potvrđuje da su krovni nosači prošli sve neophodne sigurnosne testove i da su bezbedni za upotrebu.
City Crash: Ovaj sertifikat garantuje da će krovni nosači biti sigurni čak i u slučaju nezgode ili sudara.
CEPE/ONU: Sertifikat CEPE/ONU potvrđuje da su krovni nosači u skladu sa međunarodnim standardima bezbednosti i kvaliteta.

KROVNI NOSAČI ZA RAZLIČITE POTREBE

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Prednosti korišćenja krovnih nosača su brojne. Na primer, možete koristiti dodatni prostor za prtljag i tako uživati u većoj slobodi i komforu tokom puta.

KROVNI NOSAČI ZA MAZDA 3 (I/BK) SEDAN 4 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Navedeni set krovnih nosača namenjen je specifično za Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009). Ovaj set se sastoji od krovne šipke Cruz Airo Fix Dark, koja je aerodinamična šipka od aluminijuma.

Ove šipke imaju izuzetan dizajn i estetski se uklapaju sa novim modelima vozila. Pored toga, imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih čini idealnim izborom za vaše putovanje.

Dužina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ove šipke su veoma jednostavne za montažu, a uz njih dolazi i sve što vam je potrebno za montažu.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i upoznate se sa svim bezbednosnim merama pre nego što započnete montažu.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali napominjemo da ove bravice nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Molimo Vas da proverite da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo pozivom našeg tehničkog tima na brojeve: 021/442-954 ili 021/6339-223.

ZAKLJUČAK

Uverite se u kvalitet krovnih nosača Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark i poboljšajte svoje putovanje. Sa ovim nosačima, vaše putovanje će postati udobnije, praktičnije i sigurnije. Ne propustite priliku da iskoristite dodatni prostor za prtljag i uživate u svakoj vožnji.

PREDNOSTI

  • Atraktivan dizajn
  • Lagan i izdržljiv
  • Odlična aerodinamika

NAPOMENA: Cene se odnose na kompletan set krovnih nosača. Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

VAŽNO: Ovaj proizvod možete kupiti samo na OX

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja