рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (I/BK) 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7617 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (I/BK) 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu!

Krovni nosači su neizostavan dodatak za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost. Bilo da vam je potreban prostor za teret, ski nosači ili nosači za bicikla, ovi krovni nosači su idealno rešenje za vas.

Sertifikovani i provereno kvalitetni

Svi Cruz krovni nosači dolaze sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost prilikom upotrebe.

Besplatna montaža uključena u cenu!

Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, mi vam pružamo besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i spremni za upotrebu.

Univerzalno rešenje za sve tipove krova

Krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, mi imamo pravu verziju krovne šipke za vas.

Kvalitetna izrada i vrhunske performanse

Krovne šipke Cruz Airo Fuse Dark su izrađene od integrisanog aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, koje se savršeno prilagođavaju dizajnu i estetskom izgledu vozila. Ove šipke su spojene sa hvatačima niske visine, čime se smanjuje ukupna visina krovnog nosača. Ovaj siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn ima izvanredan aerodinamički koeficijent, što doprinosi smanjenju otpora i buke vetra.

Laka montaža i visoka nosivost

Montaža krovnog kofera, nosača bicikla ili nosača skija je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 98cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz šipke dolazi komplet za montažu koji se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača.

Bezbednost i pouzdanost

Važno je napomenuti da je bezbednost naš prioritet. Zato vas molimo da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje Krovnih šipki i Uputstvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako biste ispravno postavili krovne nosače.

Zemlja porekla i dodatne informacije

Krovni nosači Cruz Airo Fuse Dark proizvedeni su u Španiji. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor i buku vetra
  • Laka montaža i jednostavna upotreba
  • Visoka nosivost omogućava prevoz većeg tereta

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dodeljenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Za više detalja, informacija i narudžbu, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja