рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 2 (IV/DJ) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8558 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 (IV/DJ) 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Mazda 2 (IV/DJ) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T su visokokvalitetni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni.

Prednosti krovnih nosača Mazda 2 (IV/DJ) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Laka montaža: Set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica i spreman je za jednostavnu i brzu montažu na vaše vozilo.
  • Certifikovana bezbednost: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu pouzdanost i sigurnost.
  • Besplatna montaža: Kupci koji kupuju krovne nosače u našim maloprodajnim objektima imaju obezbeđenu besplatnu montažu.

Krovni nosači – neophodni za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo opreme za vaše vozilo ako planirate prevoziti krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez ovih nosača, prevoz tereta na krovu vozila postaje izazovan i rizičan. Uz krovne nosače Mazda 2 (IV/DJ) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T, možete bezbedno i jednostavno prevoziti sve što vam je potrebno.

Set krovnih nosača – kompletna jedinica za montažu

Set za montažu krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica koja uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Napominjemo da bravice za zaključavanje nosača nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača i mogu se kupiti posebno.

Aerodinamične aluminijumske šipke – siguran i ekskluzivan dizajn

Krovne šipke Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Nosači su dizajnirani tako da omoguće lako postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija. Krovne šipke su izuzetno izdržljive i mogu nositi teret do 75kg.

Bezbednost i uputstva za upotrebu

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna uputstva koja su priložena. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Laka montaža i besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima
  • Certifikovana bezbednost (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)

Za više informacija o ovom proizvodu posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda

Napisan od strane stručnjaka iz oblasti SEO optimizacije i copywriting-a.


Samo za vas! Iskoristite specijalnu ponudu i poručite krovne nosače Mazda 2 (IV/DJ) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T danas!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja