рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9782 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 (II/DY) 5 VRATA (2002-2005), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), čelične šipke – Cruz Oplus ST su neophodan dodatak za vaše putovanje. Izrađeni od najkvalitetnijeg čeličnog profila, ovaj set krovnih nosača nudi vam sigurno i praktično rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Sertifikovani za vašu sigurnost

Svi Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što znači da su prošli rigorozne testove sigurnosti i udovoljavaju najvišim standardima. Možete biti potpuno sigurni u svoj izbor.

Jednostavna montaža za vašu udobnost

Uz svaki set krovnih nosača nudimo vam i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će brzo i profesionalno montirati nosače na vaše vozilo, što vam štedi vreme i trud.

Višestruka upotreba za još veću praktičnost

Krovni nosači su idealno rešenje kada vam je potrebno da prenesete dodatni teret na vašem putovanju. Bilo da prevozite krovne kofer ili nosač za bicikle, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti udobno i sigurno putovanje.

Izuzetna kvaliteta za dugotrajnu upotrebu

Krovne šipke Cruz Oplus ST su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila, koji je prekriven visokokvalitetnim polimerima. Ovo pruža otpornost na koroziju i osigurava dugotrajnu upotrebu. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Specifikacija:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus ST
  • Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji
  • Dužina šipki: 110cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

  • Izuzetna dugotrajnost za sigurno putovanje
  • Višestruka upotreba za sve vaše potrebe
  • Besplatna montaža za vašu udobnost

Narudžbina je samo jedan klik daleko. Nabavite svoj set krovnih nosača Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), čelične šipke – Cruz Oplus ST danas i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja