рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8594 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 (II/DY) 5 VRATA (2002-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

KROVNI NOSAČI – SAVRŠENO REŠENJE ZA VAŠE POTREBE

Napokon pronađeni! Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnim i lako dostupnim prevozom na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su pouzdani, izdržljivi i estetski privlačni. Spremni za ugradnju, dolaze kao kompletan set koji uključuje sve što vam je potrebno.

VAŠE NAJBEZBEDNIJE REŠENJE

Verujte samo dokazanim brendovima koji vam garantuju sigurnost. Naši Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su konstruisani tako da izdrže sve izazove na putu.

BESPLATNA MONTAŽA ZA NAŠE KUPCE

Da biste u potpunosti uživali u vašim novim krovnim nosačima, omogućili smo vam besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu postavljeni na vozilo profesionalno i sigurno.

NEOPHODAN DEO ZA VAŠE AVANTURE

Krovni nosači su ključni deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi i pažljivom dizajnu, naši nosači će vam omogućiti da sve što vam je potrebno lako prevezete na krovu vašeg vozila.

NAJPOVOLJNIJA CENA ZA KVALITET

Set krovnih nosača koji vam nudimo dolazi u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena ovog seta je izuzetno pristupačna, s obzirom na to da obezbeđuje vrhunski kvalitet i maksimalnu sigurnost.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Postavljanje krovni šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu aluminijumskih šipki, možete očekivati smanjen otpor vazduha i minimalnu buku čak i pri visokim brzinama.

SKI, BICIKLISTIČKE I DRUGE AVANTURE

Sa ovim krovnim nosačima, možete bez brige planirati svoje avanture. Vrhunski kvalitet i sigurnost krovne šipke Airo T omogućiće vam bezbedno prenošenje skija, bicikala i ostale opreme na krovu vašeg vozila. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je veoma lako.

PLES S VETROM

Jedinstveni dizajn krovnih šipki Airo T će učiniti vaše putovanje još ekskluzivnijim. Ove šipke, inspirisane avionskim krilima, dodaju atraktivan izgled vašem vozilu. Uz to, izuzetno su efikasne u smanjenju buke pri kretanju, tako da možete bezbrižno uživati u vožnji bez nepotrebnog šuma vetra.

SPECIFIKACIJE:

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Tip montaže: Rub vrata

PREDNOSTI

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Laka montaža i siguran zahvat na krovu
  • Izdržljive šipke od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Estetski privlačan dizajn

NAPOMENA:
– Set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.
– Bravice za zaključavanje nosača su opcionalne i se kupuju posebno.

Ne dozvolite da vaše avanture budu ograničene nedostatkom prostora u vozilu. Nabavite krovne nosače Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), alu šipke – Cruz Airo T i uživajte u putovanju punom udobnosti i slobode.

ZA PORUČIVANJE I VIŠE INFORMACIJA POSETITE OXO MARKET.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim tehničke podrške će vam rado pomoći.

PREDNOSTI
– Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
– Laka montaža i siguran zahvat na krovu
– Izdržljive šipke od najkvalitetnijeg aluminijuma

NAPOMENA: Cena prikazana u ponudi se odnosi na set, koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Bravice za zaključavanje nosača se kupuju posebno.

Poručite svoje krovne nosače danas i osigurajte bezbedno i udobno putovanje!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja