рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 2 3v (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11220 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 2 3V (11-13), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Factual Product Title:

KROVNI NOSACI MAZDA 2 3V (11-13), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Specification:

  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Materijal: Čelik visokog kvaliteta
  • Maksimalna nosivost: 50kg
  • Za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šina!)

Krovni nosaci Mazda 2 3v (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači pružaju siguran i pouzdan način za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Jedna od glavnih prednosti G3 Pacific Steel krovnih nosača je njihova izuzetna nosivost. Sa maksimalnom nosivosti od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje. Uz ove nosače, možete bez brige prevoziti sve što vam je potrebno, bez potrebe za dodatnim prilagođavanjem ili brinući o stabilnosti tereta.

Kada je u pitanju montaža, G3 Pacific Steel krovni nosači su vrlo jednostavni za postavljanje. Sastavljanje nosača zahteva samo nekoliko koraka i dolazi uz detaljna uputstva za montažu koja će vam pomoći da to obavite bez ikakvih problema. Takođe, nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, kako biste bili sigurni da su pravilno i sigurno postavljeni na vaše vozilo.

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da se upoznate sa načinom postavljanja zaštite kako biste izbegli oštećenja na krajevima šipki. Vaša sigurnost nam je veoma važna, zato smo se pobrinuli da G3 Pacific Steel krovni nosači budu dizajnirani i testirani da izdrže udarnu snagu od 8G i da pruže maksimalnu nosivost.

Kada koristite G3 Pacific Steel krovne nosače, možete biti sigurni da su oni bezbedni. Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. To znači da su nosači ispunili sve sigurnosne standarde i potvrđeno je da su bezbedni prilikom upotrebe. Ovi nosači su napravljeni da traju i pruže vam dugotrajno zadovoljstvo i pouzdanost.

Kupovinom G3 Pacific Steel krovnih nosača za Mazda 2 3v (11-13), dobijate proizvod vrhunskog kvaliteta koji će vam olakšati prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Uz ove nosače, nema potrebe za brigu o stabilnosti tereta ili oštećenju krajeva šipki. Sa njima, možete biti sigurni da će vaš teret stići do odredišta sigurno i bezbedno.

Prednosti:

  • Izuzetna nosivost do 50kg
  • Bezbedan i siguran način za prevoz tereta na krovu vozila
  • Jednostavna montaža uz detaljna uputstva
  • City Crash sertifikat i ISO/PAS testiranje
  • Visokokvalitetni čelik za dugotrajno zadovoljstvo i pouzdanost

Naručite G3 Pacific Steel krovne nosače za Mazda 2 3v (11-13) danas i osigurajte siguran i pouzdan način za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sa njima, možete biti sigurni da će vaš teret stići do odredišta sigurno i bezbedno. Ne čekajte, već danas uživajte u pogodnostima koje vam pružaju ovi vrhunski krovni nosači!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja