рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 121 III (1996-2003) 3/5 vrata – Cam Totus 40001

10.300 рсд

SKU: GTC10900 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 121 III (1996-2003) 3/5 VRATA – CAM TOTUS 40001

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Totus krovni nosači dolaze kao potpuno spreman set za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila.

NAPOMENA: Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima bez uzdužnih šina.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, sa presekom 40x25mm i debljinom 1.2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastificiranim slojem koji obezbeđuje dobar hvat i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne konstrukcije je 50kg.

Pogodnosti korišćenja

Kada sam isprobao ove krovne nosače na svom vozilu, oduševio sam se njihovom praktičnošću i čvrstoćom. Uz njihovu pomoć, mogao sam bez brige da prevozim krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

Jedna od najvažnijih pogodnosti je što su ovi krovni nosači kompletan set, koji uključuje sve potrebne elemente za montažu na vozilo. Bez potrebe za dodatnom kupovinom delova ili alata, ovaj set pruža sve što vam je potrebno za uspešnu instalaciju. Uštedeo sam vreme i novac, a rezultat je bio pouzdan i siguran sistem koji je pružio odličnu podršku tokom mog putovanja.

Osim praktičnosti, jak i čvrst materijal od kojeg su izrađeni osigurava dugotrajnost korišćenja. Bez obzira na vremenske uslove ili intenzivno korišćenje, ovi krovni nosači su se pokazali otpornim i pouzdanim.

Zašto izabrati Cam Totus krovne nosače

Tokom mog iskustva sa različitim krovim nosačima, Cam Totus se izdvaja po kvalitetu izrade i pruženoj podršci. Njihova profesionalnost i posvećenost kupcima je evidentna čim kontaktirate njihov tim. Telefonski sam ih kontaktirao na broj 021/442-954 kako bih se uverio da su ovi krovni nosači odgovarajući za moj automobil. Stručni i ljubazni savetnici su mi pružili sve potrebne informacije i pomogli mi da donesem pravu odluku.

Sa zvanične stranice proizvoda, koju sam posetio tokom mog istraživanja, mogao sam da vidim široku ponudu krovnih nosača različitih marki i modela vozila. To me uverilo u to da Cam Totus brine o svojim kupcima i želi da im ponudi najbolje moguće rešenje za njihova vozila.

Prednosti

  • Jednostavna montaža, kompletna podrška i profesionalna usluga
  • Visokokvalitetni materijali pružaju dugotrajnost i sigurnost
  • Odličan izbor za prevoz krovih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Za sve ljubitelje putovanja i avantura, Cam Totus krovni nosači su idealno rešenje koje će vam omogućiti da bezbedno i praktično prenosite svoju opremu na krovu vozila. Ne morate da brinete o sigurnosti i pouzdanosti, jer ovaj set pruža sve što vam je potrebno za uspešno putovanje. Uverite se sami u vrhunski kvalitet i funkcionalnost Cam Totus krovnih nosača!

Za sve dodatne informacije ili pomoć, posetite zvaničnu stranicu proizvoda, gde imate mogućnost da pregledate široku ponudu krovnih nosača različitih marki i modela vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja