рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Lexus RX (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5851 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LEXUS RX (2012-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kvalitetni krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe!

Krovni nosači su neizostavan deo vašeg vozila kada je prevoz tereta u pitanju. Ako želite vrhunski kvalitet i pouzdanost, onda su Krovni nosači Lexus RX (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M pravi izbor.

Prednosti koje obezbeđuje kompletan set krovni nosača:

 • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost.
 • Jednostavna upotreba: Dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu, pa vam neće oduzeti puno vremena i truda.
 • Univerzalnost: Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvršćene tačke ili šine, ovaj set nosača će savršeno odgovarati vašim potrebama.
 • Sertifikovani proizvod: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje sigurnost i pouzdanost prilikom korišćenja.

Krovni nosači Lexus RX (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači će vam pružiti sve što vam je potrebno za bezbedan i siguran prevoz tereta.

Specifikacije:

 • Model: Lexus RX (2012-2015)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Napomena: Prednost ovog seta krovni nosača je što je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Bezbednost i sigurnost na prvom mestu!

Kada je u pitanju transport tereta, bezbednost je od suštinskog značaja. Nordrive se pobrinuo da njihovi krovni nosači budu što sigurniji i stabilniji.

Kako funkcionišu krovne šape?

Krovne šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine vašeg automobila. One se pričvršćuju pomoću hvatača i dolaze sa bezbednosnim bravama koje obezbeđuju dodatnu zaštitu. Sa ovim krovim nosačima, vaš teret će biti čvrsto i sigurno pričvršćen.

Upustvo za montiranje i bezbednost

Molimo vas da pre montiranja pažljivo pročitate priloženo uputstvo za montiranje kako biste bili sigurni da je sve ispravno instalirano i bezbedno za korišćenje. Takođe, pročitajte bezbednosno uputstvo kako biste se strogo pridržavali svih sigurnosnih mera.

Završne misli

Krovni nosači Lexus RX (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su jedinstveni proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe prilikom obezbeđivanja prostora za teret na vašem vozilu. Izrađeni od kvalitetnih materijala i sa sertifikatima koji garantuju sigurnu upotrebu, ovi nosači će biti pouzdan partner svakom vozaču.

Naručite krovne nosače Lexus RX (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M odmah i obezbedite siguran i udoban transport tereta!

Prednosti:

 • Kvalitetna izrada od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Univerzalan dizajn prilagođen različitim tipovima krova
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja