рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lexus RX (2003-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13197 Kategorija:

KROVNI NOSACI LEXUS RX (2003-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

  • Set krovnih nosača za Lexus RX (2003-2015)
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Teleskopske šipke pogodne za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Razdaljina između šina: 80cm – 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • GS-TÜV sertifikat

Opis proizvoda

Krovni nosači Lexus RX su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi Nordrive nosači su pouzdani i izdržljivi. Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato su svi Nordrive krovni nosači prošli GS-TÜV sertifikaciju.

Kada želite da transportujete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, krovni nosači su neophodan deo opreme. Set krovnih nosača Lexus RX (2003-2015) je kompletna jedinica koja omogućava postavljanje nosača na vaš automobil. Uključujući sve potrebne elemente, ovaj set je jednostavan za instalaciju.

Nordrive krovni nosači su dizajnirani za vozila koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Šipke su teleskopske i mogu se prilagoditi za šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Sa čeličnim pojasom koji obezbeđuje čvrsto prianjanje na šine i EPDM gumom za zaštitu od oštećenja, krovne šape su sigurne i pouzdane. Takođe, krovne šape imaju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju teret.

Pored sigurnosti, važno je pažljivo pratiti uputstva za montiranje i bezbednost. Pročitajte uputstva za montiranje kako biste se uverili da su svi delovi seta prisutni i pravilno montirani. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Ne samo da su krovni nosači Lexus RX (2003-2015) funkcionalni, već su i estetski privlačni. Njihov elegantan dizajn se savršeno uklapa u izgled vašeg vozila.

Prednosti

  • Podešljive teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje različitim širinama uzdužnih šina
  • Bezbednosne brave dodatno osiguravaju teret
  • Izdržljiv i siguran čelični profil
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja