рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8590 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

Odlično rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači su sve što vam je potrebno za siguran i lagan transport tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovni nosači su savršen dodatak za vaš Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013).

Glavne prednosti Cruz Airo X krovnih nosača

  • Sigurnost i atraktivan dizajn: Krovne šipke Airo X imaju elegantan i ekskluzivan dizajn, što će sigurno privući pažnju svih oko vas. Izrađene od aluminijuma visokog kvaliteta, ove aerodinamične šipke imaju poboljšano prigušenje buke i mali otpor vazduha.
  • Jednostavna montaža: Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i brzo. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva koja dolaze uz set i u kratkom vremenskom roku ćete imati krovne nosače spremne za upotrebu.
  • Višenamenski: Ovi krovni nosači omogućavaju vam da na vrlo jednostavan način montirate različitu dodatnu opremu na krov vozila. Bilo da su u pitanju krovni koferi, nosači bicikala ili skija, Cruz Airo X krovni nosači su idealna platforma za siguran prevoz vaših vrednih tereta.

Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

Ovaj set krovnih nosača je dizajniran posebno za Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013). Uključuje 2 krovne šipke od aluminijuma i 4 krovna hvatača. Cena prikazana na našem sajtu odnosi se upravo na ovaj set.

Pored samih krovnih nosača, možete dodatno poručiti i bravice za zaključavanje, iako one nisu neophodne za montažu.

UPOZORENJE: Ovi krovni nosači odgovaraju samo vozilima sa T profil pričvrsnim tačkama.

Uz Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X, dobijate visokokvalitetne aerodinamične aluminijumske šipke koje pružaju siguran transport tereta na krovu vašeg vozila. Dugačke 128cm i sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ove šipke su snažne i izdržljive.

NAPOMENA: Pre montaže, molimo vas da pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki.

Kao deo seta, dobijate i krovni kit Cruz 935-700, koji vam omogućava pravilno pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg vozila.

NAPOMENA: Pre montiranja krovnog kita, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje, kao i bezbednosna uputstva koja su na njemu.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo vam garantuje da se radi o proizvodima visokog kvaliteta i sigurnosti.

Prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža. Naši stručni timovi će brzo i efikasno montirati nosače na vaše vozilo kako biste mogli odmah da ih koristite.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi odabira pravih krovnih nosača za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Naravno, ukoliko želite da saznate više o proizvođaču ili vidite kompletnu ponudu krovnih nosača, posetite zvaničnu stranicu ovog proizvoda ili naš sajt.

NAPOMENA: Bilo koji prikazani video je ilustrativnog karaktera i služi samo kao demonstracija montaže krovnih nosača.

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Višenamenski

Poručite Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X već danas i obezbedite siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila!

(OPCI)
VREME JE DA VAŠE PUTOVANJE POSTANE LAKŠE

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja