рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8590 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

Odlično rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači su sve što vam je potrebno za siguran i lagan transport tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovni nosači su savršen dodatak za vaš Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013).

Glavne prednosti Cruz Airo X krovnih nosača

  • Sigurnost i atraktivan dizajn: Krovne šipke Airo X imaju elegantan i ekskluzivan dizajn, što će sigurno privući pažnju svih oko vas. Izrađene od aluminijuma visokog kvaliteta, ove aerodinamične šipke imaju poboljšano prigušenje buke i mali otpor vazduha.
  • Jednostavna montaža: Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i brzo. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva koja dolaze uz set i u kratkom vremenskom roku ćete imati krovne nosače spremne za upotrebu.
  • Višenamenski: Ovi krovni nosači omogućavaju vam da na vrlo jednostavan način montirate različitu dodatnu opremu na krov vozila. Bilo da su u pitanju krovni koferi, nosači bicikala ili skija, Cruz Airo X krovni nosači su idealna platforma za siguran prevoz vaših vrednih tereta.

Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X

Ovaj set krovnih nosača je dizajniran posebno za Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013). Uključuje 2 krovne šipke od aluminijuma i 4 krovna hvatača. Cena prikazana na našem sajtu odnosi se upravo na ovaj set.

Pored samih krovnih nosača, možete dodatno poručiti i bravice za zaključavanje, iako one nisu neophodne za montažu.

UPOZORENJE: Ovi krovni nosači odgovaraju samo vozilima sa T profil pričvrsnim tačkama.

Uz Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X, dobijate visokokvalitetne aerodinamične aluminijumske šipke koje pružaju siguran transport tereta na krovu vašeg vozila. Dugačke 128cm i sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ove šipke su snažne i izdržljive.

NAPOMENA: Pre montaže, molimo vas da pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki.

Kao deo seta, dobijate i krovni kit Cruz 935-700, koji vam omogućava pravilno pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg vozila.

NAPOMENA: Pre montiranja krovnog kita, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje, kao i bezbednosna uputstva koja su na njemu.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo vam garantuje da se radi o proizvodima visokog kvaliteta i sigurnosti.

Prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža. Naši stručni timovi će brzo i efikasno montirati nosače na vaše vozilo kako biste mogli odmah da ih koristite.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi odabira pravih krovnih nosača za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Naravno, ukoliko želite da saznate više o proizvođaču ili vidite kompletnu ponudu krovnih nosača, posetite zvaničnu stranicu ovog proizvoda ili naš sajt.

NAPOMENA: Bilo koji prikazani video je ilustrativnog karaktera i služi samo kao demonstracija montaže krovnih nosača.

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Višenamenski

Poručite Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X već danas i obezbedite siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila!

(OPCI)
VREME JE DA VAŠE PUTOVANJE POSTANE LAKŠE

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja