рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Land Rover Range Rover (1994-2002), alu sipke – Nordrive Yuro XL

11.400 рсд

SKU: GTC13060 Kategorija:

KROVNI NOSACI LAND ROVER RANGE ROVER (1994-2002), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosaci Land Rover Range Rover (1994-2002), alu sipke – Nordrive Yuro XL su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosaci su otporni i dugotrajni. Ovaj kompletan set krovnih nosaca je spreman za ugradnju i vrlo jednostavan za korišćenje.

Kvalitetan dizajn i pouzdanost

Nordrive krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira na to da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive krovni nosaci su kompatibilni i pružaju optimalno prianjanje i sigurnost. Svi nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što vam obezbeđuje dodatno poverenje u kvalitet proizvoda.

Vešto montiranje i zaštita vozila

Šipke krovnih nosaca su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi gumeni profili ne samo da sprečavaju oštećenja na vozilu, već i pružaju dodatno sigurno prijanjanje za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Montiranje krovnih šipki na krovne šape je brzo i jednostavno, zahvaljujući dizajnu donjih kanala i gumenoj zaštiti na krajevima šipki.

Sigurnost i praktičnost

Krovne šape su dizajnirane da se sigurno pričvrste na krovne šine vašeg automobila. Njihov elegantan dizajn pruža maksimalno prianjanje i sigurnost, bez obzira na uslove na putu. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da je vaš teret dobro zaštićen.

Dobro isplanirane dimenzije

Dužina šipki ovog modela krovnih nosača je 140cm, što je optimalno za većinu tereta koji ćete prevoziti. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 132,5cm, a maksimalna nosivost je 90kg. Zahvaljujući ovim specifikacijama, imaćete dovoljno prostora i sigurnosti za prevoz svih vaših stvari.

Bezbednost na prvom mestu

Pre korišćenja krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz ovog seta. Takođe, naglašavamo važnost pridržavanja bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovog proizvoda.

Prednosti:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompatibilnost sa različitim tipovima krova vozila
 • GS-TÜV sertifikat za dodatno poverenje
 • Brza i jednostavna montaža
 • Zaštitni gumeni profili
 • Sigurno pričvršćivanje krovne šape na krovne šine
 • Maksimalno prianjanje i sigurnost
 • Uključuje bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Optimalne dimenzije za većinu tereta
 • Maksimalna nosivost od 90kg

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu dostavljenih informacija i ne treba se smatrati stvarnim opisom ili karakteristikama proizvoda. Molimo vas da se pridržavate stvarnih specifikacija i uputstava proizvođača.

Započnite svoje sledeće putovanje sa krovni nosaci Land Rover Range Rover (1994-2002), alu sipke – Nordrive Yuro XL. Sigurni smo da nećete biti razočarani! Kupite ih već danas i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vašeg tereta!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja