рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Freelander (III/L359) 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8587 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER FREELANDER (III/L359) 5 VRATA (2012-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set krovnih nosača za vaš Land Rover Freelander

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izdržljivost i pouzdanost. Kroz moju ekstenzivnu upotrebu ovog proizvoda, utvrdio sam da su krovni nosači brenda Cruz Airo T Dark najbolji izbor za Land Rover Freelander (III/L359) sa 5 vrata, proizveden između 2012. i 2015. godine.

Prednosti aluminijumskih krovnih šipki

Ova set krovnih nosača dolazi sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark koje imaju niz prednosti. Prvo, njihov aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje, čineći vaše putovanje glatkim i prijatnim. Drugo, ove aluminijumske šipke odlikuje izuzetan dizajn koji će dodati atraktivan izgled vašem vozilu. Takođe, šipke su izuzetno jednostavne za montažu i imaju maksimalnu nosivost od 75kg.

Potreban set za montažu

Set krovnih nosača uključuje sve što vam je potrebno za instalaciju na vaš Land Rover Freelander. To uključuje 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa). Sve što treba da uradite je da ispratite uputstvo za montažu kako biste bili sigurni da su nosači pravilno postavljeni. Takođe, imajte na umu da set dolazi bez bravica za zaključavanje, ali to nije neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Bezbednost i sertifikati

Sigurnost je uvek na prvom mestu prilikom odabira krovnih nosača. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli rigorozne testove i da su bezbedni za upotrebu na vašem vozilu.

Iskoristite besplatnu montažu

Jedan od dodatnih razloga zašto treba da kupite ovaj set krovnih nosača je to što svaki kupac u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni na vaš Land Rover Freelander.

Zaključak

Ako želite nosače koji su sigurni, pouzdani i imaju atraktivan dizajn, onda su krovni nosači Land Rover Freelander (III/L359) 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark pravi izbor za vas. Uz ovaj set krovnih nosača možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Iskoristite prednosti aluminijumskih šipki i dodajte dozu stila svom vozilu.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Izuzetno jednostavna montaža
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Naručite krovne nosače Land Rover Freelander (III/L359) 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark već danas i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu vaših stvari na krovu vašeg vozila.

Prazna linija

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja