рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8585 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER FREELANDER (II/L359) 5 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači koji će ispuniti sve vaše potrebe!

Sigurni, atraktivni i ekskluzivni krovni nosači za vaš Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012) sada su dostupni. Svi naši krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Pružamo vam kompletan set krovni nosača koji je spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila – da li ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine – mi imamo pravo rešenje za vas.

Naši Cruz krovni nosači nose sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, tako da možete biti sigurni da dobijate proizvod koji je prošao rigorozne bezbednosne testove. Osim toga, kupovinom kod nas, dobijate i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez ovih nosača, vaše putovanje neće biti potpuno i udobno.

Specifikacija:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark: Aerodinamične crne aluminijumske šipke koje našim krovnim nosačima daju siguran i ekskluzivan izgled. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, šipke Airo T Dark postavljaju nove standarde kada je reč o kvalitetu i dizajnu.
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Product Image

Postavljanje naših krovnih nosača je veoma jednostavno i brzo. Hvatači ili stope su napravljene od veoma kvalitnetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača. One su opcioni dodatak koji pruža dodatnu sigurnost za vašu opremu na krovu.

Prednosti:

  • Sigurnost: Naši krovni nosači su sertifikovani i prošli su sve bezbednosne testove, tako da možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost tokom putovanja.
  • Atrakivan dizajn: Sa našim Cruz Airo T Dark šipkama, vaš automobil će izgledati moderno i privlačno. Sigurno ćete privući poglede na putu.
  • Jednostavna montaža: Montaža naših krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Svi potrebni delovi se isporučuju u kompletu, a uz besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima, sve što trebate da uradite je da dođete i prepustite nam da obavimo posao.

Naručite svoje krovne nosače Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T Dark sada i iskusite udobno i sigurno putovanje.

ZA KUPOVINU I VIŠE INFORMACIJA, POSETITE NAŠU ZVANIČNU STRANICU

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa krovim nosačima, slobodno nas kontaktirajte na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naše tehničko osoblje će vam rado pomoći.

Nabavite krovne nosače koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i uživajte u sigurnim putovanjima!

Prednosti

  • Siguran dizajn koji je prošao sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Atrakivan izgled koji privlači poglede
  • Jednostavna montaža

ZA KUPOVINU KROVNIH NOSAČA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON 021/442-954 ILI 021/6339-223.

Naručite vaše krovne nosače sada i obezbedite siguran i udoban prevoz vaše opreme!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja