рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5848 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER FREELANDER 5 VRATA (2012-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set visokokvalitetnih krovnih nosača za vaš Land Rover Freelander

Krovni nosači su neophodni kada se radi o prevozu dodatne opreme na vašem vozilu. Oni omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Krovne nosače Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M, dobićete kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Ovi krovni nosači su dizajnirani od strane Nordrive-a, renomirane kompanije poznate po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA LAND ROVER FREELANDER:

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Bezbednost vašeg prtljaga je na prvom mestu, a ovaj materijal omogućava izuzetnu stabilnost tokom vožnje.

 • Lako montiranje i upotreba: Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i priloženim uputstvima, montiranje ovih krovnih nosača je brzo i jednostavno. Sve što je potrebno je da ih postavite na krovne šine vašeg Land Rover Freelandera, a zatim pričvrstite pomoću priloženih bezbednosnih brava.

 • GS-TÜV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što je garancija kvaliteta i sigurnosti. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost vašeg prtljaga tokom putovanja.

Krovni nosači Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su pažljivo dizajnirani za optimalnu performansu i estetiku. Kombinacija visokokvalitetnih materijala i modernog dizajna čini ih idealnim izborom za svakog vlasnika Land Rovera Freelandera. Ne samo da će ovi krovni nosači zadovoljiti vaše potrebe za prevozom dodatne opreme, već će takođe i estetski nadograditi izgled vašeg vozila.

SPECIFIKACIJE:

 • Kompatibilnost: Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015)
 • Šipke: Aluminijumske šipke sa kanalima
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

UPUTSTVO ZA MONTIRANJE:

Pre korišćenja krovnih nosača, preporučljivo je pažljivo pročitati uputstvo za montiranje kako biste se uverili da pravilno postavljate i koristite krovne nosače. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi koji su navedeni u setu. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosno uputstvo i pridržavate se navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost tokom korišćenja ovog proizvoda.

ZAKLJUČAK:

Krovni nosači Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su najbolji izbor za svakog vlasnika Land Rovera Freelandera koji želi da poveća mogućnosti prevoza dodatne opreme na svom vozilu. Sa njihovim visokokvalitetnim materijalom, lakoćom montiranja i estetskim dizajnom, ovi krovni nosači garantuju siguran i udoban prevoz vašeg prtljaga. Bezbednost, pouzdanost i funkcionalnost su zagarantovani uz GS-TÜV sertifikat, dok je lakoća upotrebe i brzo montiranje samo dodatni bonus. Investirajte u krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i poboljšati vaše iskustvo vožnje.

PREDNOSTI:

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Lako montiranje i upotreba
 • GS-TÜV sertifikat

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i naše lične procene kao iskusnih korisnika. Proizvodi se mogu neznatno razlikovati od prikazanih slika.

Naručite Krovne nosače Land Rover Freelander 5 vrata (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M sada i iskusite vrhunsku sigurnost i udobnost pri prevozu vašeg prtljaga!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja