рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13196 Kategorija:

KROVNI NOSACI LAND ROVER FREELANDER (2006-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Land Rover Freelander su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovaj set krovnih nosača pruža sigurno i pouzdano rešenje za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa Nordrive krovnim nosačima možete biti sigurni da ćete svoje stvari prevoziti na bezbedan i efikasan način.

KARAKTERISTIKE:

 • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
 • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
 • Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
 • Teleskopske šipke za prilagođavanje dužini
 • EPDM guma za zaštitu krovnih šina od ogrebotina

PREDNOSTI:

 • Jednostavna montaža: Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za ugradnju. Uz detaljna uputstva za montažu, možete brzo i lako postaviti krovne nosače na svoj Land Rover Freelander.
 • Visokokvalitetan materijal: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i dugotrajni. Možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurno pričvršćene tokom vožnje.
 • Prilagodljive šipke: Teleskopske šipke omogućavaju podešavanje dužine nosača kako bi se savršeno uklopili na krovne šine vašeg vozila. Bez obzira na veličinu vašeg tereta, ovi nosači će se prilagoditi vašim potrebama.
 • Sigurno pričvršćivanje: Bezbednosne brave osiguravaju da se krovni nosači čvrsto pričvrste na krovne šine, što štiti vaš teret od neželjenog pomeranja tokom vožnje.
 • Zaštita od ogrebotina: EPDM guma koja je prisutna na krovnim šapama štiti krovne šine od ogrebotina prilikom montaže i demontaže nosača.

U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani i efikasni. Bez obzira da li prevozite kofere za putovanje, skije ili bicikle, Nordrive SnapFit 1 nosači će obezbediti siguran transport vašeg tereta.

Napominjem da je ovaj model nosača namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Molim da detaljno proučite uputstva za montažu i bezbednosna pravila pre upotrebe nosača.

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Takođe, možete pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.


Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Visokokvalitetan materijal
– Prilagodljive šipke

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja