рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8614 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY (III) 5 VRATA (2005-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu!

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X su visokokvalitetni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da budu trajni i izdržljivi.

Bezbednost i sertifikati koji garantuju kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju značajne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža, pružajući vam dodatnu sigurnost i povjerenje u proizvod.

Neophodan dodatak za montažu dodatne opreme

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim krovni nosačem, ne samo da ćete moći da prenesete sve što vam je potrebno, već ćete i uživati u bezbrižnosti i udobnosti tokom putovanja.

Predivan dizajn i kvalitetni materijali

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X dolaze u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Aerodinamične aluminijumske šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn, garantujući da će vaš automobil izgledati fantastično. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke pružaju izvanrednu izdržljivost i dugovečnost.

Jednostavna montaža i upotreba

Postavljanje krovnih šipki je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija je lako i bez stresa. Ova funkcija olakšava vaše putovanje i omogućava vam da u potpunosti iskoristite prostor na svom vozilu.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Duzina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To znači da možete bezbedno prenositi sve svoje stvari bez brige o njihovoj težini. Bez obzira na to da li idete na letovanje, planinarenje ili izlet, ovi krovni nosači će vam omogućiti da ponesete sve što vam je potrebno.

Bezbednost i kvalitet proizvoda

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i strogo se pridržavate svih navedenih pravila. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva koja će obezbediti sigurno korišćenje proizvoda.

Zajedno do savršene vožnje

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X su pravi izbor za svakog vozača koji želi sigurnost, udobnost i stil. Moje lično iskustvo sa ovim nosačem je bilo fantastično. U mom testiranju, primetio sam da nosači nisu samo izuzetno izdržljivi, već i estetski privlačni. Sertifikati koje poseduju pružaju mi dodatno poverenje u proizvod.

Prednosti:

  • Kvalitetni materijali i aerodinamični dizajn pružaju siguran i ekskluzivan izgled
  • Jednostavna montaža olakšava korišćenje i postavljanje dodatne opreme
  • Maksimalna nosivost i dimenzije omogućavaju prenošenje svih potrebnih stvari

Narudžba krovne nosače Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji sa svojim vozilom!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja