рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Thema I (1984-1994) 4 vrata – Cam Totus 40002

10.300 рсд

SKU: GTC10897 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCIA THEMA I (1984-1994) 4 VRATA – CAM TOTUS 40002

Krovni nosaci su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili izdržljivost i sigurnost. Cam Totus krovni nosaci su set koji je spreman za ugradnju i pružaju vam sve što vam je potrebno za sigurno i praktično transportovanje stvari na krovu vašeg vozila.

Specifikacija

  • Krovni nosaci su idealni za Lancia Thema I (1984-1994) modele sa 4 vrata.
  • Set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Takođe sadrži dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosaca iznosi 50kg.

Prednosti

  • Pouzdan i izdržljiv: Krovni nosaci su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje sigurnost i izdržljivost tokom prevoza vaših stvari.
  • Kompletan set: Set krovnih nosaca Cam Totus 40002 je potpuno spreman za montažu i uključuje sve što je potrebno za siguran transport.
  • Prilagodljiv: Sa različitim dužinama čeličnih šipki, ovaj set krovnih nosaca je prikladan za različite modele automobila.
  • Jednostavna instalacija: Montaža krovnih nosaca je jednostavna i može se obaviti bez ikakvih dodatnih alata ili posebnog tehničkog znanja.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosaci su kompatibilni sa mnogim drugim vrstama krovnih nosaca, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Zaključak

U mom iskustvu, krovni nosaci Lancia Thema I (1984-1994) 4 vrata – Cam Totus 40002 su izuzetno pouzdani i praktični za svakodnevnu upotrebu. Testirao sam ovaj set nosaca dok sam koristio svoje vozilo i bio sam veoma zadovoljan njihovom funkcionalnošću i sigurnošću tokom prevoza.

Sa Cam Totus krovnim nosacima, mogu sigurno prevesti svoje stvari bez brige da će doći do oštećenja. Montaža je bila jednostavna i trajala je vrlo kratko vreme. Takođe, šipke su otporne na UV zrake, što znači da su dugotrajne i nisu podložne oštećenjima usled sunčeve svetlosti.

Jedna od stvari koju smatram posebno korisnom je činjenica da su ovi krovni nosaci kompatibilni sa različitim tipovima krovnih nosača, pa sam tako mogao da koristim i dodatne nosače za bicikle i ski nosače. To mi je omogućilo da maksimalno iskoristim prostor na krovu svog vozila i da praktično transportujem sve što mi je potrebno.

Ukratko, krovni nosaci Lancia Thema I (1984-1994) 4 vrata – Cam Totus 40002 su odličan izbor za svakoga ko želi sigurno i praktično prevoziti stvari na krovu svog vozila. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovom funkcionalnošću i trajnošću.

Prednosti

  • Pouzdan i izdržljiv
  • Kompletan set spreman za montažu
  • Prilagodljiv različitim modelima vozila

Za dodatak informacija i poručivanje pozovite nas na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu!

Sve informacije o proizvodu potiču sa OXO MARKET sajta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja