рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116

10.300 рсд

SKU: GTC10933 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCIA DELTA III (2008-2014) 5 VRATA – CAM TOTUS 40116

Prednosti

  • Lagan i izdržljiv čelični profil
  • Kompletan set potreban za montažu
  • Otporan na UV zrake

Svako vozilo ima svoje potrebe za prevozom, a krovni nosaci su idealno rešenje za to. Zahvaljujući Cam Totus krovnim nosačima, možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno lagani i istovremeno veoma izdržljivi.

Set krovnih nosača Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116 je dizajniran tako da se jednostavno montira na vaše vozilo. Uz kompletan set, koji je spreman za ugradnju, možete brzo i lako postaviti nosače na krov automobila.

Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Sa ovim setom krovnih nosača, možete biti sigurni da je vaše vozilo pripremljeno za sve vrste prevoza.

Da biste izabrali pravi set za svoje vozilo, obratite pažnju na tip krova. Krovni nosači Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116 su dizajnirani specifično za ovaj model vozila.

Ovaj set krovnih nosača je potpuno opremljen da zadovolji sve vaše potrebe. Svaki set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje, sa adapterima i poklopcima od polipropilena. Takođe, set sadrži dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila.

Važno je napomenuti da su šipke zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. To znači da ćete moći da koristite ove krovne nosače i u ekstremnim vremenskim uslovima, bez bojazni da će se oštetiti ili izblede.

Krovni nosači Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116 ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam treba. Bez obzira da li putujete na letovanje sa porodicom, planirate skijaški odmor sa prijateljima ili jednostavno želite da prevezete svoj bicikl na odredište, ovi krovni nosači će vam omogućiti da to uradite bezbedno i lako.

Molim vas da imate na umu da su ovi krovni nosači namenjeni za vozila koja imaju pričvrsne tačke (bez uzdužnih šina). Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Posetite našu zvaničnu stranicu na OXO MARKET-u kako biste pogledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Bez obzira na to koji automobil vozite, imamo set krovnih nosača koji će savršeno odgovarati vašim potrebama.

ZAKLJUČAK

Krovni nosaci Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116 su kompletno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su lagani i izdržljivi. Montaža je jednostavna, a nosači su otporni na UV zrake. Sve ovo čini ih idealnim izborom za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Posetite OXO MARKET i nabavite svoj set krovnih nosača Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Totus 40116 i uživajte u sigurnom i lakom prevozu svih vaših potreba.

NAPOMENA: Ponuda se odnosi samo na set krovnih nosača, bez dodatnih proizvoda ili dodataka.


Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača | Naručite sada

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja