рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8606 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SPORTAGE (IV/QL) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su kreirani sa ciljem da zadovolje vaše jedinstvene potrebe.

Vrhunski dizajn i kvalitet

Cruz Airo Fix krovni nosači su izuzetno atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno slaže sa estetikom novih modela vozila. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj kvalitetan materijal osigurava dugotrajnost i izdržljivost krovni nosača.

Potpuna sertifikacija

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje visok nivo sigurnosti i pouzdanosti. Možete biti sigurni da će vaša oprema za prevoz biti sigurno montirana i da je nećete izgubiti tokom vožnje. Vaša bezbednost je uvek na prvom mestu.

Lako montiranje i kompletan set

Krovni nosači se isporučuju kao kompletni set, spreman za brzu i jednostavnu montažu. Uz set dolaze 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koji se jednostavno montiraju na vaše vozilo. Nećete morati da brinete o pronalaženju dodatnog pribora ili alata, jer sve što vam je potrebno već je uključeno u set.

Veliki izbor verzija

Krovni nosači Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš krov ima pričvrsne tačke, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, postoji odgovarajuća verzija krovni nosača za vas.

Višenamenski i praktični

Krovni nosači su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Cruz Airo Fix krovne nosače, vaša oprema za prevoz će biti lako dostupna i sigurno montirana. Bez obzira na to da li putujete na odmor, sa prijateljima ili jednostavno želite da odete na vožnju bicikla, ovi krovni nosači će vam pružiti pouzdanu podršku.

Prednosti krovnih nosača Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix:

 • Vrhunski dizajn koji se savršeno slaže sa izgledom vašeg vozila
 • Visok nivo sigurnosti zahvaljujući sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Lako montiranje bez potrebe za dodatnim alatom
 • Kompletan set sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
 • Dostupno u različitim verzijama za različite tipove krova
 • Veliki izbor dodatne opreme za prevoz
 • Izdržljiv i kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu
 • Višenamenski i praktičan dizajn

Nabavite Cruz Airo Fix krovne nosače i olakšajte sebi prevoz svega što vam je potrebno na putu. Uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji, znajući da je vaša oprema za prevoz pouzdano montirana i da je lako dostupna kada vam je potrebna. Oslobodite se briga i istražite sve mogućnosti za vaše avanture na putu.

Postavite porudžbinu danas i iskusite sve prednosti krovnih nosača Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix.

Prednosti:

 • Vrhunski dizajn koji se savršeno slaže sa izgledom vozila
 • Visok nivo sigurnosti sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Lako montiranje bez potrebe za dodatnim alatom

Specifikacije (ako je moguće):

 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Postavite porudžbinu danas i iskusite sve prednosti krovnih nosača Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja