рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8607 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SPORTAGE (IV/QL) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Sertifikovani krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu. Sa krovnim nosačima Kia Sportage (IV/QL) 5 vrata (2016-), alu šipkama – Cruz Airo Fix Dark, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i stabilno postavljena na krovu automobila.

Dizajnirani sa najkvalitetnijim aluminijumskim profilom, Cruz krovni nosači su pouzdano i sigurno rešenje za vaše potrebe prevoza. Izrađeni su u skladu sa visokim standardima kvaliteta, poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu sigurnost i bezbednost.

Atraktivan i ekskluzivan dizajn

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Njihova crna boja daje elegantan izgled vašem automobilu. Krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Aerodinamičan i tih

Krovne šipke Airo Fix imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. To znači da ćete uživati u mirnoj i udobnoj vožnji čak i pri većim brzinama. Ova funkcionalnost je posebno korisna kada putujete na duže relacije ili kada koristite dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Lako montiranje i bezbednost

Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna montažna jedinica sa krovnim šipkama i krovnim hvatačima. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i preciznom uputstvu za montiranje, možete lako postaviti krovne nosače na vaš automobil. Svi neophodni delovi su uključeni u set, što znači da nećete morati da kupujete dodatnu opremu.

Dodatna sigurnost je obezbeđena uz opciono dostupne bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice pružaju dodatnu zaštitu od krađe, čime vam omogućavaju da ostavite svoju opremu na krovu automobila bez brige.

Specifikacije:

 • Tip nosača: Alu šipke
 • Dizajn šipki: Aerodinamičan
 • Boja šipki: Crna
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Dužina šipke: 118cm
 • Materijal šipke: Aluminijum
 • Materijal hvatača: Čelik
 • Materijal poklopca hvatača: ABS plastika

Prednosti

 • Atraktivan dizajn: Cruz Airo Fix Dark krovne šipke se ističu svojim ekskluzivnim izgledom i crnom bojom.
 • Aerodinamičan oblik: Smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje, obezbeđujući mirnu i udobnu vožnju.
 • Lako montiranje: Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna montažna jedinica, uz precizno uputstvo za montiranje.

Imajte na umu da su ove prednosti samo neki od razloga zašto biste trebali razmotriti kupovinu Cruz Airo Fix Dark krovnih nosača. Uverite se sami u njihove prednosti i iskoristite njihov potencijal za prevoz opreme na krovu vašeg vozila.

Uz Cruz Airo Fix Dark krovne nosače, vaša oprema će biti sigurna i stabilna na putu. Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i obezbedite siguran prevoz vaše opreme. Poručite Cruz Airo Fix Dark krovne nosače danas!

Napomena: Ova stranica je kreirana kao deo proizvoda OXO MARKET i ne predstavlja članak ili recenziju.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja