рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Sportage (1993-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13198 Kategorija:

KROVNI NOSACI KIA SPORTAGE (1993-2010), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Faktički naziv proizvoda:

Krovni nosaci Kia Sportage (1993-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Kia Sportage su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao potpuno spreman set za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila – sa ili bez pričvršćenih tačaka, ili sa standardnom šinom. Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat. Ugradnja krovnih nosača neophodna je za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Prednosti:

  • Robusne celicne sipke – Napravljene od visokokvalitetnog čeličnog materijala, ove krovne sipke su izdržljive i pružaju sigurnu podršku tokom transporta.
  • Teleskopski dizajn – Sipke imaju teleskopski mehanizam koji im omogućava da se prilagode dužini šina na vašem vozilu, od 80cm do 111cm, osiguravajući savršeno prianjanje i sigurnost.
  • EPDM guma zaštita – Krovne šape i čelični pojas, koji se montiraju na krovne šine, obloženi su EPDM gumom koja sprečava ogrebotine i štiti površinu vozila.
  • Bezbednosne brave – Krovne šape poseduju bezbednosne brave koje pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju krađu.
  • Maksimalna nosivost – Ovi krovni nosači mogu izdržati maksimalnu težinu do 100kg, pružajući vam mogućnost da nosite teške terete i oslobađaju teretni prostor u vozilu.
  • Sertifikovani proizvod – Svi Nordrive krovni nosači su prošli rigorozna testiranja i poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, garantujući njihovu kvalitetu i sigurnost.

Uputstva za montažu se isporučuju zajedno sa proizvodom i preporučujemo da ih pažljivo pročitate pre instalacije. Takođe, molimo vas da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača.

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. U našem širokom asortimanu možete pronaći i druge modele krovnih nosača koji mogu zadovoljiti različite potrebe prevoza.

Prednosti:

  • Robusne celicne sipke
  • Teleskopski dizajn
  • EPDM guma zaštita

Ako želite obezbediti siguran i pouzdan prevoz tereta na krovu svog automobila, preporučujemo vam krovne nosače Kia Sportage (1993-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Nabavite ih danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koje vam ovi krovni nosači pružaju.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu navedenih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Molimo vas da se obratite stranici OXO MARKET za tačne informacije o proizvodu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja