рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Proceed (III) (2019-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8661 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PROCEED (III) (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

“Isporuka kompletnog seta krovnih nosača za vaše potrebe prevoza”

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila
 • Pružaju lako postavljanje i ugradnju
 • Aero dinamičan oblik za smanjenje otpora vazduha i buke
 • Kompatibilni sa različitim vrstama dodatne opreme
 • Maksimalna nosivost do 75kg

Napomena: Kako bi nosači odgovarali vašem vozilu, proverite specifičnosti i dimenzije vašeg modela pre kupovine.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo T: Aerodinamične aluminijumske šipke koje pružaju sigurnost i atraktivan izgled. Ove šipke su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma i jednostavno se postavljaju i ugrađuju na krov vašeg vozila. Imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih ističe u odnosu na jeftinije alternative. Hvatači (stope) su napravljeni od čvrstog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji omogućava postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Detaljnije uputstvo za montiranje krovnih šipki možete pronaći na zvaničnoj stranici proizvoda.

Krovni Kit – Cruz 935-873

 • Krovni kit je poseban deo koji je potreban kako bi se krovne šipke sigurno pričvrstile na vaše vozilo. Ovaj komplet je specifično dizajniran za odgovarajući tip automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i garantuje čvrsto pričvršćivanje nosača. Detaljnije uputstvo za montiranje krovnog kita možete pročitati zajedno sa uputstvom za montiranje krovnih šipki.

Montaža i Bezbednost

Pri kupovini krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima. Međutim, ukoliko se odlučite za samostalnu ugradnju, molimo vas da pažljivo proučite uputstvo za montažu krovnih šipki i krovnog kita. Važno je da se strogo pridržavate svih pravila i mera bezbednosti kako bi osigurali pravilnu ugradnju i sprečili moguće neprijatnosti ili oštećenja.

Kontakt i Dodatne Informacije

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naše ljubazno osoblje će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoć.

Ovaj proizvod je poreklom iz Španije, a možete ga pronaći i na našoj zvaničnoj stranici. Ukoliko želite da istražite našu kompletnu ponudu krovnih nosača, pogledajte naš katalog.

Prednosti:

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Lako postavljanje i ugradnja

Poručite i osigurajte kvalitetan prevoz za vaše potrebe!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja