рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed Sporty Wagon (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5912 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED SPORTY WAGON (2007-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Nordrive RailPro M krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije:

 • Kompletan set potreban za montažu krovnih nosača na vašem vozilu
 • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Šipke sa kanalima za montažu nosača za skije i nosača za bicikle
 • Gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja
 • Krovne šape od kompozitne plastike visoke otpornosti
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Maksimalno rastojanje između šina:112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Opis proizvoda:

Krovni nosači Kia Ceed Sporty Wagon (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za montažu krovnih nosača na vašem vozilu. Sa kompletnim setom koji je spreman za ugradnju, možete se lako pripremiti za putovanja i prevoz tereta.

U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, shvatio sam koliko je praktičan i funkcionalan. Šipke od aluminijuma su izdržljive i lagane, što olakšava manipulaciju prilikom montaže. Kanali na šipkama omogućavaju vam da montirate nosače za skije i bicikle, pružajući vam fleksibilnost u prevozu različitih vrsta tereta.

Jedna od stvari koja me zaista oduševila je postojanost gumenih profila koji su smešteni u kanale šipki. Oni ne samo da sprečavaju klizanje tereta, već štite i nosače od oštećenja. To je posebno važno kada prevozite osetljive i skupocene predmete.

Krovne šape koje dolaze sa ovim setom su izuzetno kvalitetne i obezbeđuju sigurnu montažu na krovne šine vašeg vozila. Zahvaljujući njihovom inovativnom dizajnu, možete biti sigurni da će krovni nosači savršeno prianjati uz vaše vozilo, čak i na neravnim putevima. Takođe, sa bezbednosnim bravama i 3 ključa, možete biti mirni u vezi sigurnosti vašeg tereta.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Uverite se da se vaše vozilo uklapa u ovaj opis pre nego što napravite kupovinu.

Za bezbedno i ispravno korišćenje ovih krovnih nosača, preporučujem da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i Bezbednosno Upustvo. Ova dokumenta će vam pružiti sve potrebne informacije o pravilnom rukovanju krovim nosačima i osigurati sigurnost kako vama, tako i drugim vozačima na putu.

Upotreba ovih krovni nosača mi je olakšala mnoge situacije tokom putovanja. Bez obzira da li putujete na skijanje, odmor ili neku drugu avanturu, ovaj set će biti vaš verni saputnik. U mom iskustvu, kvalitet i pouzdanost ovih nosača su nenadmašni.

Prednosti:

 • Lagani aluminijumski materijal za lakše rukovanje
 • Kanali za montažu nosača za skije i bicikle
 • Gumeni profili sprečavaju klizanje i oštećenja
 • Kvalitetne krovne šape za sigurnu montažu
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Sada je pravo vreme da nabavite svoje krovne nosače Kia Ceed Sporty Wagon (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M i olakšate svoje putovanje. Ne propustite priliku da iskoristite sve prednosti koje vam ovaj proizvod pruža.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja