рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Ceed Sporty Karavan (2007-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13194 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED SPORTY KARAVAN (2007-2012), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači Kia Ceed Sporty Karavan su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Dobijate kompletnu set za ugradnju, koji je spreman za montažu. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Nosači za krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikla

Krovni nosači Kia Ceed Sporty Karavan su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Zahvaljujući njima, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima ili tokom aktivnosti na otvorenom. Sa ovim nosačima, više nećete morati da brinete o tome kako ćete preneti sve svoje stvari.

Teleskopske šipke od čelika za jednostavnu montažu

Krovni nosači Kia Ceed Sporty Karavan dolaze sa teleskopskim šipkama od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke su dizajnirane tako da se mogu lako ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Na krovne šape koje se montiraju na krovne šine, postoji čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje i sigurnost tokom transporta. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju teret.

Maksimalna nosivost i upotreba

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ove informacije su veoma važne kako biste mogli sigurno i bezbedno koristiti nosače. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje koja se nalaze u paketu i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pridržavajte se Bezbednosnih Uputstava kako biste izbegli bilo kakve rizike ili nepravilnosti pri korišćenju nosača.

Prednosti

  • Izuzetno izdržljivi krovni nosači od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Teleskopske šipke od čelika za jednostavnu montažu i siguran transport tereta
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost i osiguranje tereta

Nabavite krovne nosače Kia Ceed Sporty Karavan odmah i olakšajte svoje putovanje!

Neka vaša vozila postanu još praktičnija i funkcionalnija sa krovni nosačima Kia Ceed Sporty Karavan. Uz njih, ćete moći da transportujete sve što vam je potrebno na putovanjima ili tokom aktivnosti na otvorenom. Ne oklevajte, nabavite ove kvalitetne i pouzdane krovne nosače odmah i uživajte u sigurnom transportu tereta na svakom putovanju.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Nabavite kvalitetne proizvode koji će vam olakšati život i doneti sigurnost pri transportu tereta. Ne propustite priliku da sebe i svoje vozilo opremite najboljim krovim nosačima na tržištu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja