рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8669 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (II/JD) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za bezbedan prevoz

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Kia Ceed (II/JD) 5 vrata modela od 2012. do 2018. godine. Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za montažu. Bez obzira na tip krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine), ovaj set krovih nosača će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Neka vaša putovanja budu udobna i bezbedna

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix predstavljaju inovativno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Njihov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje, čineći putovanje udobnijim i tišim.

Prednosti krovnih nosača Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix:

 • Atraktivan dizajn: Krovne šipke Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, koje se savršeno uklapaju u estetiku novih modela vozila.

 • Visokokvalitetni materijali: Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovne šipke su lagane i izdržljive. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

 • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set sa svim potrebnim delovima za montažu. Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima obezbeđena je besplatna montaža.

 • Univerzalnost: Pored krovnog prtljažnika, ovi nosači su pogodni i za montažu krovne kutije, nosača za bicikle ili nosača za skije.

 • Sigurnost: Vrhunski kvalitet materijala i stroge sigurnosne norme garantuju sigurnost i pouzdanost ovih krovnih nosača. Možete ih koristiti sa potpunim poverenjem, znajući da je vaš teret siguran tokom vožnje.

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su jednostavni za montažu i pružaju optimalnu podršku za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sa ovim krovim nosačima, vaša putovanja će biti udobna i bezbedna, bez brige o sigurnosti vašeg tereta.


Specifikacije:

 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

 • Atraktivan dizajn
 • Visokokvalitetni materijali
 • Jednostavna montaža

Poručite krovne nosače Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix i uživajte u sigurnom, udobnom i bezbrižnom putovanju!

Kupite sada

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja