рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Ceed 5v (06-11), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11216 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED 5V (06-11), CELIČNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Specifikacija

  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Materijal: Visokokvalitetni čelik
  • Maksimalna nosivost: 50 kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Kia Ceed 5v (06-11), celicne sipke – G3 Pacific Steel su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju.

G3 krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, ovisno o tipu krova vozila. Bez obzira da li vozilo ima pričvrsne tačke, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, garantujemo da ćete pronaći odgovarajući model za vaše vozilo.

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 50 kg, dok je za Pacific nosace povećana na 75 kg. Bez ikakve sumnje, ovaj set nosača će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Krovni nosači su neophodni za montažu raznih krovnih nosača kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Mogućnosti upotrebe su brojne, a G3 Pacific Steel će se pobrinuti da sve vaše stvari budu sigurne i pouzdane tokom putovanja.

Svi G3 krovni nosači ima sertifikat City Crash, tako da možete biti sigurni da su prošli sve potrebne testove i da su izrađeni prema visokim standardima kvaliteta.

Navedeni model krovnih nosača je posebno namenjen vozilima opremljenim sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina. Stoga, pre kupovine, molimo vas da proverite da li vaše vozilo odgovara specifikacijama krovnih nosača.

Montaža ovih krovnih nosača je vrlo jednostavna i može se izvršiti uz samo nekoliko koraka. Uz proizvod dolaze detaljna uputstva za montažu, pa vas molimo da ih pažljivo pročitate pre upotrebe.

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili imate nedoumica da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Ne morate više brinuti o prevozu raznih stvari sa sobom na putovanjima. Sa G3 Pacific Steel krovnim nosačima, sve će biti sigurno i organizovano za nezaboravna putovanja.

Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični materijal za dugotrajnost
  • Jednostavna montaža uz nekoliko koraka
  • Kompatibilnost sa različitim tipovima krova vozila

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeno rešenje za vaše potrebe!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja