рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8622 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARENS (III/RP) MPV 5 VRATA (2013-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
  • Atrakivan i ekskluzivan dizajn koji se uklapa sa izgledom vozila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i smanjena buka prilikom vožnje

Set krovnih nosača sa aerodinamičnim alu šipkama

Ukoliko želite da prenesete teret bezbedno i efikasno dok putujete, onda su krovni nosači neophodan dodatak na vašem vozilu. Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su specijalno dizajnirani za Kia Carens (III/RP) MPV model sa 5 vrata, proizvedene u periodu od 2013. do 2016. godine.

Kvalitetan aluminijumski materijal koji se koristi za izradu ovih nosača obezbeđuje izuzetnu lakoću, ali i izdržljivost. Nosači dolaze u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, spremnih za montažu.

Estetski izgled i praktičnost

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke imaju aerodinamičan dizajn koji savršeno pristaje estetici novih modela vozila. Crna boja aluminijumskih šipki dodaje notu ekskluzivnosti i elegancije vašem vozilu.

Osim estetike, krovne šipke Airo Fix poseduju i odličan koeficijent otpora vazduha, što dovodi do smanjenja buke tokom vožnje. Na taj način, možete uživati u tišem i udobnijem putovanju bez ometanja od suvišne buke sa krova vašeg automobila.

Krovne šipke su takođe veoma praktične za upotrebu. Na vrhu šipki postoji kanal koji omogućava lako montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije. Bez obzira na to gde putujete i šta nosite sa sobom, Cruz Airo Fix Dark krovni nosači će vam pružiti sigurno i stabilno rešenje za prevoz.

Tehničke karakteristike i bezbednost

Duzina šipki je 118cm, što je optimalna dužina za pokrivanje površine krova vašeg vozila. Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 75kg, što vam omogućava da prenesete teret bez brige o sigurnosti.

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i potvrđeno je da zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i sigurnosti.

Uz kupovinu ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno i sigurno postavljeni na vaše vozilo.

Krovni kit za sigurno montiranje

Kako biste pravilno pričvrstili krovne šipke na krov automobila, potrebno je koristiti krovni kit. Cruz 936-522 krovni kit je specijalno dizajniran za Kia Carens (III/RP) MPV model i garantuje bezbedno i čvrsto postavljanje krovnih nosača.

Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika koji je izdržljiv i pouzdan. Uz krovni kit, montaža krovnih nosača postaje jednostavna i sigurna.

Važni saveti i napomene

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače na vaše vozilo. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih smernica kako biste obezbedili sigurnost sebi i drugima.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam pružiti sve informacije i savete koji su vam potrebni.

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su proizvedeni u Španiji, od strane renomirane kompanije koja je posvećena kvalitetu i sigurnosti svojih proizvoda.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET, gde možete pronaći sve dodatne informacije o ovim krovnim nosačima. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.

Prednosti Cruz Airo Fix Dark krovnih nosača:

  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
  • Atrakivan i ekskluzivan dizajn koji se uklapa sa izgledom vozila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i smanjena buka prilikom vožnje

Nabavite Cruz Airo Fix Dark krovne nosače danas!

Ne gubite vreme, nabavite Cruz Airo Fix Dark krovne nosače za Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016) i uživajte u sigurnom

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja