рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8618 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP RENEGADE 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu

Kada je u pitanju prevoz stvari na vašem vozilu, krovni nosači su neizostavan dodatak. Set krovni nosača za Jeep Renegade 5 vrata (2014-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark je upravo ono što vam treba. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači garantuju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

Profesionalno dizajnirani i sertifikovani

Ovi krovni nosači su proizvedeni po najvišim standardima i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To je garancija da ćete dobiti visoko kvalitetan proizvod koji je siguran za korišćenje.

Set za montažu uključuje sve što vam je potrebno

Set krovnih nosača dolazi u kompletnom pakovanju koje uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno u ovaj set, tako da možete odmah početi sa postavljanjem nosača na svoj Jeep Renegade.

Dodatna oprema za maksimalnu udobnost i funkcionalnost

Sa ovim krovnim nosačima možete jednostavno montirati krovne kofere, nosače za bicikle ili ski nosače. Mogućnosti su bezbrojne! Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji daju ekskluzivan izgled vašem vozilu, a istovremeno obezbeđuju stabilnost tokom vožnje.

Sigurna i jednostavna montaža

Postavljanje ovih krovnih nosača na vaš Jeep Renegade je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je olakšano. Bez obzira da li koristite krovni kofer, nosače bicikala ili nosače skija, sve će biti čvrsto pričvršćeno i spremno za put.

Vaša sigurnost nam je prioritet

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Napominjemo da je važno pridržavati se bezbednosnih uputstava i pravila pri montaži i korišćenju krovnih nosača. Sve potrebne informacije o montaži možete pronaći u priloženom uputstvu.

Prednosti:

  • Siguran i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža
  • Mogućnost montaže krovnih kofezi, nosača bicikala i nosača skija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Budite spremni za sve avanture sa krovnim nosačima Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipkama – Cruz Airo T Dark!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja