рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8618 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP RENEGADE 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu

Kada je u pitanju prevoz stvari na vašem vozilu, krovni nosači su neizostavan dodatak. Set krovni nosača za Jeep Renegade 5 vrata (2014-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark je upravo ono što vam treba. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači garantuju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

Profesionalno dizajnirani i sertifikovani

Ovi krovni nosači su proizvedeni po najvišim standardima i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To je garancija da ćete dobiti visoko kvalitetan proizvod koji je siguran za korišćenje.

Set za montažu uključuje sve što vam je potrebno

Set krovnih nosača dolazi u kompletnom pakovanju koje uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno u ovaj set, tako da možete odmah početi sa postavljanjem nosača na svoj Jeep Renegade.

Dodatna oprema za maksimalnu udobnost i funkcionalnost

Sa ovim krovnim nosačima možete jednostavno montirati krovne kofere, nosače za bicikle ili ski nosače. Mogućnosti su bezbrojne! Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji daju ekskluzivan izgled vašem vozilu, a istovremeno obezbeđuju stabilnost tokom vožnje.

Sigurna i jednostavna montaža

Postavljanje ovih krovnih nosača na vaš Jeep Renegade je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je olakšano. Bez obzira da li koristite krovni kofer, nosače bicikala ili nosače skija, sve će biti čvrsto pričvršćeno i spremno za put.

Vaša sigurnost nam je prioritet

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Napominjemo da je važno pridržavati se bezbednosnih uputstava i pravila pri montaži i korišćenju krovnih nosača. Sve potrebne informacije o montaži možete pronaći u priloženom uputstvu.

Prednosti:

  • Siguran i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža
  • Mogućnost montaže krovnih kofezi, nosača bicikala i nosača skija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Budite spremni za sve avanture sa krovnim nosačima Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipkama – Cruz Airo T Dark!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja