рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Cherokee (2018-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5907 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP CHEROKEE (2018-2021), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacija

 • Tip proizvoda: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Jeep Cherokee (2018-2021)
 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Povećajte svoje mogućnosti prevoza sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima!

Krovni nosači Jeep Cherokee (2018-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju.

Uz Nordrive krovne nosače, dobićete neverovatno jak i pouzdan sistem koji vam omogućava da lako montirate krovne kofera, ski-nosače ili nosače za bicikle na vaše vozilo. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji obezbeđuju sigurno i bezbedno pričvršćivanje dodatnih nosača za skije ili biciklove.

Krovne šape, dizajnirane sa maksimalnim prianjanjem, omogućavaju sigurno montiranje na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Ne samo da su ove šape izdržljive, već su i elegantnog dizajna. Sa gumenim profilima koji štite i sprečavaju oštećenja, možete biti sigurni da će vaši krovni nosači i prateći nosači biti čvrsto postavljeni.

Jednostavnost montaže je ključna karakteristika ovih krovnih nosača. Donji kanali na šipkama omogućavaju lako postavljanje na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Nakon montaže, krajeve šipki štite gumeni poklopci kako bi se dodatno zaštitile od oštećenja.

Vaša sigurnost je naš prioritet. Iz tog razloga, krovni nosači Jeep Cherokee (2018-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M, dolaze sa bezbednosnim bravama koje uključuju 3 ključa. Takođe, za sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate priloženo Upustvo za Montiranje i Bezbednosno Upustvo kako biste se strogo pridržavali pravila i sigurnosnih mera.

Prednosti

 • Lako montiranje: Sistem sa donjim kanalima omogućava jednostavnu i brzu montažu na krovne šape.
 • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, možete nositi sve što vam je potrebno za avanture na putu.
 • Sigurnost i zaštita: Aluminijumske šipke su otporne na koroziju, a gumeni profili sprečavaju klizanje i štite od oštećenja.

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi

Priuštite sebi mogućnost većeg prevoza sa najkvalitetnijim krovnim nosačima na tržištu. U našoj prodavnici možete pronaći širok izbor krovnih nosača koji odgovaraju vašim potrebama. Ne pravite kompromise kada je u pitanju sigurnost i praktičnost. Sve što vam je potrebno za savršeno putovanje je na klik od vas.

Obratite pažnju: Proizvod je napravljen na osnovu informacija koje su nam dostavljene, te se može razlikovati od stvarnog proizvoda.

Započnite svoje putovanje već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja