рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Tucson (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5899 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI TUCSON (2004-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički Naslov: Krovni nosači za Hyundai Tucson (2004-2010), aluminijumske šipke – Nordrive RailPro M

Specifikacije:

  • Tip vozila: Hyundai Tucson (2004-2010)
  • Model nosača: Nordrive RailPro M
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo ako vam je potreban prostor za prevoz tereta. Kada je u pitanju kvalitet, Nordrive RailPro M krovni nosači su izbor koji nećete zažaliti. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su čvrsti i pouzdani.

U mom iskustvu korišćenja ovih nosača, primetio sam da se izdvajaju po svojoj izdržljivosti i funkcionalnosti. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji su dizajnirani za ubacivanje gumenih profila, čime se sprečava klizanje tereta i oštećenja.

Kanalima na šipkama lako možete montirati nosače za skije i bicikle, uz koje dobijate T-profile koji se savršeno uklapaju. Montaža krovnih šipki na krovne šape je jednostavna i sigurna, zahvaljujući donjim kanalima koji su oblikovani na način da omoguće lakše navlačenje krovnih šapa.

Krovne šape su napravljene od visokokvalitetne kompozitne plastike koja garantuje dugotrajnost i otpornost na spoljne uticaje. Njihova funkcionalnost se ogleda u maksimalnom prianjanju i sigurnosti na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, što pruža dodatnu zaštitu vašem teretu.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje možete montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm, što pruža dovoljno prostora za prevoz tereta.

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato vam savetujem da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni pre nego što počnete sa montažom. Takođe, preporučujem da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili bezbedno korišćenje nosača.

Nordrive RailPro M krovni nosači su sertifikovani i zadovoljavaju GS-TÜV standarde kvaliteta. Možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i trajnost, jer su dizajnirani da izdrže sve izazove koje donosi prevoz tereta.

Prednosti:

  • Izdržljiv materijal: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni.
  • Funkcionalnost: Kanali na šipkama omogućavaju brzo i jednostavno montiranje nosača za skije i bicikle.
  • Sigurnost: Krovne šape sa bezbednosnim bravama pružaju maksimalno prianjanje i zaštitu tereta.

POSETITE OXO MARKET I NARUČITE KROVNE NOSAČE HYUNDAI TUCSON (2004-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M I DANAS

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja