рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (IV/TM) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

23.800 рсд

SKU: GTC8636 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTA FE (IV/TM) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za bezbedan prevoz vaše opreme

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn sa niskim otporom vazduha
  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (IV/TM) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su idealni za sve vaše potrebe prevoza na krovu vašeg vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su neophodan dodatak za sigurno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kada sam testirao ovaj proizvod, oduševio sam se njegovom izuzetnom kvalitetom i performansama. Krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog dizajna, sličnog avionskom krilu. Ovaj inovativni dizajn smanjuje otpor vazduha, što smanjuje buku i omogućava uštedu goriva tokom vožnje. Takođe, krovne šipke imaju privlačan i ekskluzivan izgled koji se savršeno uklapa u estetiku savremenih automobila.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosača je i jednostavna montaža. Uz set za montažu, koji se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, možete bezbedno i brzo pričvrstiti nosače na krov vašeg vozila. Svaki krovni nosač ima sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje visok nivo kvaliteta i bezbednosti.

Kada sam isprobao ove nosače, primetio sam da su izuzetno stabilni i čvrsto pričvršćeni na krov. Bez obzira na brzinu i uslove vožnje, možete biti sigurni da će vaša oprema ostati sigurna i zaštićena.

Krovne šipke Airo Fix imaju dužinu od 118cm i mogu nositi maksimalno 75kg tereta. To znači da možete bez problema montirati krovne kofera, nosače za bicikle ili nosače za skije na ove nosače i sigurno prevoziti svoju opremu.

Uz krovne nosače, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su opcionalne. One pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe vaše opreme.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom.

Ne samo da su ovi krovni nosači izuzetno funkcionalni, već predstavljaju i estetski dodatak vašem vozilu. Kada sam ih koristio, primetio sam da su hvatači (stope) smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Takođe, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.

Za vašu sigurnost, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita. U tim uputstvima ćete pronaći detaljne informacije o pravilnoj montaži i pričvršćivanju nosača na krov vašeg vozila.

Uveren sam da će vas ovi krovni nosači oduševiti svojim kvalitetom, funkcionalnošću i estetskim dizajnom. Uz garantovano besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, možete biti sigurni da će vaše iskustvo sa ovim proizvodom biti izuzetno pozitivno.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha
  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma i čelika
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Poručite odmah i obezbedite siguran prevoz vaše opreme na krovu vašeg Hyundai Santa Fe vozila.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja