рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8633 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTA FE (III/DM) 5 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za savršeno prevozno rešenje

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala, krovni nosači su pouzdan i siguran izbor. Uz njih možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovi nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju na vaš automobil.

Certifikovani kvalitet

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Svi Cruz krovni nosači su prošli detaljne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju kvalitet i obezbeđuju vam mirnu vožnju.

Besplatna montaža za vašu svestranost

Posebna pogodnost pri kupovini krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima je besplatna montaža. Naši stručnjaci će vam obezbediti profesionalnu ugradnju nosača kako biste bili potpuno zadovoljni.

Alu šipke Cruz Airo T Dark

Krovni nosači za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) dolaze sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u tamnoj boji. Ove šipke, sa svojim modernim dizajnom inspirisanim avionskim krilima, garantuju sigurnost i atraktivan izgled vašeg automobila. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, ove šipke pružaju pouzdanost i dugotrajnost.

Jednostavna instalacija i praktičnost

Montiranje krovne šipke je veoma jednostavno i brzo, bez potrebe za dodatnim alatima. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako. Pored toga, šipke Airo T Dark imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih razlikuje od jeftinijih alternativa.

Specifikacije proizvoda:

  • Model: Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018)
  • Materijal: Aluminijum
  • Boja: Tamna
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn: Alu šipke Cruz Airo T Dark su siguran i atraktivan izbor za vaš automobil.
  • Jednostavna instalacija: Montiranje krovne šipke je brzo i jednostavno, bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Kompatibilnost: Šipke su dizajnirane kako bi se bezbedno montirale na vaš Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018).

Narudžbina ovog proizvoda je jednostavna i sigurna. Izaberite alu šipke Cruz Airo T Dark za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) i obezbedite sebi sigurnost i udobnost tokom putovanja.

Ne propustite priliku da iskoristite sve pogodnosti krovne opreme. Poručite ih danas i uživajte u vašim avanturama na putu!

Napomena: U cenu nije uključena opcionalna bravica za zaključavanje nosača. Za više informacija, posetite OXO MARKET.


GOTOVO JE! NEKA VAŠA VOŽNJA BUDE SIGURNA I UDOBNA!

Naručite alu šipke Cruz Airo T Dark za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) i uživajte u svakoj vožnji. Obezbedite sebi sigurnost i udobnost tokom putovanja. Ne propustite ovu priliku, poručite danas!

Telefon za poručivanje: 021/442-954, 021/6339-223
Posetite našu zvaničnu stranicu za ovaj proizvod: OXO MARKET – Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) alu šipke – Cruz Airo T Dark

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja