рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8633 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTA FE (III/DM) 5 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za savršeno prevozno rešenje

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala, krovni nosači su pouzdan i siguran izbor. Uz njih možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovi nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju na vaš automobil.

Certifikovani kvalitet

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Svi Cruz krovni nosači su prošli detaljne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju kvalitet i obezbeđuju vam mirnu vožnju.

Besplatna montaža za vašu svestranost

Posebna pogodnost pri kupovini krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima je besplatna montaža. Naši stručnjaci će vam obezbediti profesionalnu ugradnju nosača kako biste bili potpuno zadovoljni.

Alu šipke Cruz Airo T Dark

Krovni nosači za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) dolaze sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u tamnoj boji. Ove šipke, sa svojim modernim dizajnom inspirisanim avionskim krilima, garantuju sigurnost i atraktivan izgled vašeg automobila. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, ove šipke pružaju pouzdanost i dugotrajnost.

Jednostavna instalacija i praktičnost

Montiranje krovne šipke je veoma jednostavno i brzo, bez potrebe za dodatnim alatima. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako. Pored toga, šipke Airo T Dark imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih razlikuje od jeftinijih alternativa.

Specifikacije proizvoda:

  • Model: Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018)
  • Materijal: Aluminijum
  • Boja: Tamna
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn: Alu šipke Cruz Airo T Dark su siguran i atraktivan izbor za vaš automobil.
  • Jednostavna instalacija: Montiranje krovne šipke je brzo i jednostavno, bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Kompatibilnost: Šipke su dizajnirane kako bi se bezbedno montirale na vaš Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018).

Narudžbina ovog proizvoda je jednostavna i sigurna. Izaberite alu šipke Cruz Airo T Dark za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) i obezbedite sebi sigurnost i udobnost tokom putovanja.

Ne propustite priliku da iskoristite sve pogodnosti krovne opreme. Poručite ih danas i uživajte u vašim avanturama na putu!

Napomena: U cenu nije uključena opcionalna bravica za zaključavanje nosača. Za više informacija, posetite OXO MARKET.


GOTOVO JE! NEKA VAŠA VOŽNJA BUDE SIGURNA I UDOBNA!

Naručite alu šipke Cruz Airo T Dark za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) i uživajte u svakoj vožnji. Obezbedite sebi sigurnost i udobnost tokom putovanja. Ne propustite ovu priliku, poručite danas!

Telefon za poručivanje: 021/442-954, 021/6339-223
Posetite našu zvaničnu stranicu za ovaj proizvod: OXO MARKET – Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) alu šipke – Cruz Airo T Dark

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja