рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8634 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Estetski izgled u skladu sa novim modelima vozila
 • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni.

Dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju modelu Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovih nosača je njihova estetika. Estetski izgled šipki je u skladu sa modernim dizajnom novih vozila, pa će vaš automobil izgledati još atraktivnije.

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog oblika, poput avionskog krila, što smanjuje otpor vazduha prilikom vožnje. Osim toga, ovaj dizajn omogućava smanjenje buke tokom vožnje.

Hvatači ili stope krovnih nosača su smanjene visine, što dodatno doprinosi estetskom izgledu vašeg vozila. Izrađene su od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Dodatna prednost ovih krovnih nosača je kanal na gornjoj strani krovne šipke. Zahvaljujući tome, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je do impresivnih 75kg. Možete biti sigurni da ćete moći preneti sve svoje potrebne stvari na ovim nosačima.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao komplet od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.

Postoji opcija da uz krovni nosač poručite i bravice za zaključavanje nosača, ali to nije neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Kada je reč o bezbednosti, možete imati potpuno poverenje u Cruz krovne nosače. Pažljivo pročitajte uputstva za montažu i pridržavajte se navedenih pravila kako biste maksimalno obezbedili sigurnost prilikom upotrebe ovog proizvoda. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, obratite se našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Uverite se da odaberete originalne Cruz krovne nosače za vaše vozilo. Ovi nosači su proizvod Španije i garantuju vrhunski kvalitet.

Naše maloprodajne objekte smo opremili stručnim timom koji će vam obezbediti i besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine. Ovo je dodatna pogodnost koju Vam pružamo kako biste bili sigurni da su nosači pravilno montirani.

Uz Cruz krovne nosače, možete biti sigurni da ćete moći preneti sve što Vam je potrebno na putovanjima. Neophodni su za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se upoznali sa kompletnom ponudom krovnih nosača.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Estetski izgled u skladu sa novim modelima vozila
 • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

NAPOMENA:

Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija dostupnih na platformi OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja