рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Santa Fe (2001-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13183 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI SANTA FE (2001-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci za bezbedan i praktican prevoz na vašem vozilu!

Krovni nosaci Hyundai Santa Fe su sve što vam je potrebno za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nodrive krovni nosaci su pouzdan izbor za svakog vozača. Ovaj kompletan set dolazi sa svim potrebnim delovima za laku i brzu ugradnju.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je zasnovan na informacijama o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

SPECIFIKACIJE

 • Tip vozila: Hyundai Santa Fe (2001-2012)
 • Materijal: Čelik
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Jednostavna instalacija i sigurnost na prvom mestu

Nordrive krovni nosaci su dizajnirani tako da se mogu lako montirati na vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Teleskopske šipke omogućavaju podešavanje od 80cm do 111cm, kako bi se savršeno uklopile na vaš automobil.

Krovne šape sa čeličnim pojasevima pružaju sigurno prianjanje na krovne šine, dok su obložene EPDM gumom radi zaštite od ogrebotina. Bezbednosne brave dodatno obezbeđuju da teret bude čvrsto i sigurno postavljen tokom vožnje. Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato je važno pažljivo pročitati uputstva za montažu i pridržavati se svih bezbednosnih uputstava.

Prednosti krovnih nosaca Hyundai Santa Fe:

 • Svestrani dizajn: Ovi krovni nosaci su odlično rešenje za prevoz krovnih kutija, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima možete prevoziti sve što vam je potrebno za avanturu na putovanju.
 • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosaci su izrađeni od čelika visokog kvaliteta, što im obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina.
 • Sertifikat GS-TÜV: Nordrive krovni nosaci poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Zaključak

U svojim iskustvima sa korišćenjem Nordrive krovnih nosača za Hyundai Santa Fe, primetio sam koliko su ovi nosaci pouzdani i praktični. Njihov svestran dizajn omogućava mi da bezbedno prevozim sve što mi je potrebno na putovanjima. Sigurnost mi je veoma važna, zato sam oduševljen što ovi nosači imaju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu izuzetnu kvalitetu.

Bilo da želite da nosite svoje krovne kutije, ski opremu ili bicikle, Nordrive krovni nosaci su pravi izbor. Sa lakoćom su se uklopili na moj Hyundai Santa Fe (2001-2012) i omogućili mi da se osećam sigurno tokom vožnje. Uz njihovu pomoć, mogu da se posvetim uživanju u putovanjima i ne brinem o bezbednosti mojih stvari.

Prednosti

 • Svestrani dizajn za prevoz krovnih kutija, ski opreme i bicikala
 • Visokokvalitetni materijali za trajnost
 • GS-TÜV sertifikat za garanciju bezbednosti

Naručite sada i iskoristite prednosti krovnih nosača Hyundai Santa Fe za bezbedan i udoban prevoz tereta na vašem vozilu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja