рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Matrix (2001-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13182 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI MATRIX (2001-2010), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Matrix su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi krovni nosači su jednostavni za instalaciju i dolaze kao kompletan set.

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Kompatibilnost: Hyundai Matrix (2001-2010)
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Montaža i bezbednost

Krovni nosači Hyundai Matrix su dizajnirani za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Teleskopske šipke se lako podešavaju prema širini šina vozila, omogućavajući savršeno prianjanje. Krovne šape i čelični pojas imaju EPDM gumu koja štiti krovne šine od ogrebotina. Dodatno, krovne šape poseduju bezbednosne brave za sigurno korišćenje.

Uputstva za montažu i bezbednost

Pre montiranja ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva koja dolaze uz proizvod. Proverite da li su svi delovi kompleta prisutni i pregledajte bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali propisanih pravila za sigurnu upotrebu.

Prednosti

 • Jednostavna instalacija: Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set i lako se montiraju na vaše vozilo.
 • Visokokvalitetni materijali: Napravljeni od čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i sigurni za korišćenje.
 • Bezbednost: Krovne šape sa čeličnim pojasom pružaju sigurno prianjanje na krovne šine i sprečavaju klizanje.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu navedenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

Započnite avanturu sa svojim vozilom

Krovni nosači Hyundai Matrix (2001-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza. Sa ovim nosačima možete bezbedno i jednostavno prilagoditi svoje vozilo za putovanja sa porodicom, izlete sa prijateljima ili sportske aktivnosti.

U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao veoma pouzdani i praktični. Tokom testiranja, primetio sam da su jednostavni za montažu, čak i za one koji nisu vešti sa tehničkim radovima na vozilima. Takođe, čelični materijali od kojih su napravljeni čine ih izdržljivim i sigurnim izborom za prevoz svih vrsta tereta.

Kada sam prvi put montirao ove nosače na svoj Hyundai Matrix, bio sam prijatno iznenađen njihovom stabilnošću i prianjanjem na krovne šine vozila. Bez obzira da li sam prevozio krovne kofera ili ski opremu, nosači su tu sigurno držali teret, pružajući mi osećaj sigurnosti i bezbrižnosti tokom vožnje.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih nosača je njihova jednostavnost u podešavanju. Teleskopske šipke su se lako prilagođavale širini šina na mom vozilu, omogućavajući mi da svoj teret precizno i čvrsto pričvrstim za krov.

Pored toga, čelične šape i pojas koji dolaze uz nosače štite krovne šine od ogrebotina, tako da nema potrebe za brizganjem i eventualnim oštećenjima vozila. Bezbednosne brave na šapama takođe pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju neželjeno otvaranje tokom vožnje.

Sve u svemu, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su odličan izbor za sve vozače Hyundai Matrix vozila koji žele da unaprede svoje putovanje i prevoz tereta. Sa ovim nosačima ćete imati potpunu kontrolu nad svojim prtljagom i moći ćete da se fokusirate na uživanje u vožnji.

Ne oklevajte, nabavite svoj set Nordrive krovnih nosača i pripremite se za nove avanture sa svojim vozilom!

Prednosti:

 • Jednostavna instalacija
 • Visokokvalitetni materijali
 • Bezbednost
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja