рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8624 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KAUAI I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Set za montažu krovnih nosača

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono.

Atraktivan dizajn i visoka funkcionalnost

Krovne šipke Airo Fix imaju aerodinamični dizajn u skladu s estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im omogućava da budu izuzetno izdržljive, ali istovremeno i lagane. Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu auta. Takođe, ova karakteristika umanjuje ukupnu visinu krovnog nosača, što poboljšava aerodinamičnost i smanjuje otpor vazduha prilikom vožnje. Krovne šipke Airo Fix su izuzetno tihe i pružaju poboljšano prigušenje buke u odnosu na jeftinije krovne nosače.

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna, a sve što vam je potrebno je uključeno u set. Dužina šipki je 118cm, što ih čini idealnim za prevoz različite dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je impresivnih 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti i najteže terete.

Sigurnost je na prvom mestu

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu visoku sigurnost i pouzdanost. Ovi sertifikati predstavljaju potvrdu da su nosači prošli rigorozne testove kvaliteta i da su u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima.

Prednosti:

  • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje
  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružaju dugotrajnu izdržljivost
  • Jednostavna montaža i visoka nosivost

Za sve dodatne informacije ili pomoć pri odabiru pravog krovnog nosača za vaš automobil, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Svi naši proizvodi su originalni i direktno se prodaju na našoj zvaničnoj stranici. Poručite danas i osigurajte sigurno i udobno putovanje za vas i vašu porodicu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja